Dodaj do ulubionych

Sprawa spadkowa - prawnik

15.07.11, 17:26
Witam!
Czy może mi ktoś polecić prawnika w/w specjalizacji(prawo spadkowe) sprawdzonego najlepiej własnym, lub znajomych doświadczeniem?
Pozdrawiam
alinaka
Obserwuj wątek
    • alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 18.07.11, 21:01
      odświeżam
    • alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 24.07.11, 22:29
      bym była bardzo wdzięczna.......spróbowałam na "chybił-trafił" i byłam niemile zaskoczona. Prawnicy też muszą gdzieś zdobywać doświadczenie, rozumiem, ale wolałabym kogoś z praktyką:)
      • gekon-3 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 25.07.11, 16:08
        witam, mam sprawdzonego prawnika, pani ta prowadziła sprawę moją sprawę spadkową. chodziło o przeprowadzenie spadkobrania najpierw po dziadkach- rodzice nie uregulowali wszystkich spraw a potem po ojcu. Sprawa załatwiona została szybko i sprawnie za całkiem przyzwoite pieniadze. ma kancelarię na motkotowie, ja osobiście umawiałem się z ta panią w markach popołudniami przyjmuje w domu. polecam.
        namiar:
        Edyta Gosk-Grodzka tel 608-611-713
        e-mail: edyta.gosk-grodzka@adwokatura.pl

pozdrawiam
    • alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 25.07.11, 20:31
      Dziękuję za pomoc, na pewno skorzystam.
    • kasiamx Re: Sprawa spadkowa - prawnik 27.07.11, 08:35
      Witam, Ja tez jestem w trakcie poszukiwania dobrego prawnika od spraw spadkowych i dostałam telefon do adwokata M.B., z polecenia , wygrał dla koleżanki mojej koleżanki ciężką sprawę spadkową. Jak bedzie z moją się okaże, ale może warto skorzystać: 22 654 77 55.
      • alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 19.08.11, 13:26
        Witam, dziękuję za informację - i potwierdzam opinię o p. Edycie. Profesjonalizm, wiedza a poza tym bardzo miła osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka