alinaka2 15.07.11, 17:26 Witam! Czy może mi ktoś polecić prawnika w/w specjalizacji(prawo spadkowe) sprawdzonego najlepiej własnym, lub znajomych doświadczeniem? Pozdrawiam alinaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 24.07.11, 22:29 bym była bardzo wdzięczna.......spróbowałam na "chybił-trafił" i byłam niemile zaskoczona. Prawnicy też muszą gdzieś zdobywać doświadczenie, rozumiem, ale wolałabym kogoś z praktyką:) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon-3 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 25.07.11, 16:08 witam, mam sprawdzonego prawnika, pani ta prowadziła sprawę moją sprawę spadkową. chodziło o przeprowadzenie spadkobrania najpierw po dziadkach- rodzice nie uregulowali wszystkich spraw a potem po ojcu. Sprawa załatwiona została szybko i sprawnie za całkiem przyzwoite pieniadze. ma kancelarię na motkotowie, ja osobiście umawiałem się z ta panią w markach popołudniami przyjmuje w domu. polecam. namiar: Edyta Gosk-Grodzka tel 608-611-713 e-mail: edyta.gosk-grodzka@adwokatura.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 25.07.11, 20:31 Dziękuję za pomoc, na pewno skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamx Re: Sprawa spadkowa - prawnik 27.07.11, 08:35 Witam, Ja tez jestem w trakcie poszukiwania dobrego prawnika od spraw spadkowych i dostałam telefon do adwokata M.B., z polecenia , wygrał dla koleżanki mojej koleżanki ciężką sprawę spadkową. Jak bedzie z moją się okaże, ale może warto skorzystać: 22 654 77 55. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaka2 Re: Sprawa spadkowa - prawnik 19.08.11, 13:26 Witam, dziękuję za informację - i potwierdzam opinię o p. Edycie. Profesjonalizm, wiedza a poza tym bardzo miła osoba. Odpowiedz Link Zgłoś