Dodaj do ulubionych

Alert drogowy - jednym pasem wiaduktem nad rondem

24.10.11, 18:52
Końcem ubiegłego tygodnia rozmawiałem z Panią Małgorzatą Tarnowską (Rzecznik warszawskiego oddziału GDDKiA) na temat otwarcia drugiego wiaduktu na rondem, dowiedziałem się że będziemy musieli poczekać co najmniej do końca listopada. Ponieważ już wcześniej pojawiały się sugestie, tak jak ten wpis Kamili, aby otworzyć chociaż jeden pas w kierunku Marek, a czekanie na drugi wiadukt miało się wydłużyć, przygotowałem pismo… ale na daremno

Dziś pojawiła się informacja na temat poprowadzenia pojedynczego pasa w kierunku Marek wiaduktem nad rondem. Zmiana ma nastąpić dziś w nocy (22 października 2011 roku) około godziny 22:00. Niestety równocześnie przez rondo będzie poprowadzony tylko jeden pas. Takie rozwiązanie może wywołać trochę problemów w początkowej fazie… Wracając dziś do domu, widziałem częściowo wyklejone oznakowanie poziome.

www.obwodnicamarek.pl/alert-drogowy-jednym-pasem-nad-rondem/
Obserwuj wątek
    • cichymarki Re: Alert drogowy - jednym pasem wiaduktem nad ro 22.11.11, 09:04
      Kiedy wrócimy na wiadukt?
      Polecam lekturze warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34864,10665685,Sa_pieniadze_na_remont__Zamkna_calkowicie_most_Grota_.html
      • inneska80 Re: Alert drogowy - jednym pasem wiaduktem nad ro 10.12.11, 17:22
        przecież wschodnia część kupi sobie helikoptery i będzie fruwać do pracy. Jakby jakaś szycha mieszkała po stronie Pragi to szybko zbudowaliby dodatkowy most.
    • marekkolod Pytanie 22.11.11, 09:46
      czy znacie państwo nazwisko osoby która wydała decyzję i zaplanowała zamknięcie mostu śląsko-dąbrowskiego tylko nie piszcie o Pani Prezydent HGW, bardzo pragnę poznać tego intelektualnego geniusza, gdyż może kiedyś będzie gdzieś kandydował do jakiś władz.
      • sportif Re: Pytanie 22.11.11, 15:58
        przecież most jest otwarty, ja nim dwa razy dziennie przejeżdżam
        • marekkolod Re: Pytanie 22.11.11, 20:15
          nie pytam o transport miejski czy jednoślady tylko o samochody osobowe
          • misiek_19836 Re: Pytanie 22.11.11, 20:47
            A i bardzo dobrze że zamknięty :D
            Gdyby nie zamknięcie mostu, to bym pewnie autobusem na Bankowy jechał 2 godziny z Marek.
            A i dojazd do metra teraz wyśmienity, więc bardzo pięknie :)
            • sportif Re: Pytanie 22.11.11, 20:57
              zgadza się, od miesiąca o 20 minut wcześniej jestem w pracy
    • cichymarki Re: Alert drogowy - jednym pasem wiaduktem nad ro 09.12.11, 19:13
      Czy ktoś podiada informacjęm kiedy ruch w kierunku warszawy będzie się odbywał wiaduktem nad rondem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka