nomad997 12.11.11, 13:25 Pamięci Hanny Mostowiak [*] Hanka Mostowiak powinna leżeć na Wawelu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macarthur Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 12.11.11, 15:36 a niby to z jakiego względu przepraszam ? Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 12.11.11, 17:42 A z tego względu, że też została zdradzona o świcie. Jadąc samochodem w sztucznej mgle dziurawą drogą (oczywista wina rządu, bo nie remontuje dróg) poległa śmiercią męczeńską wpadając na kartony, które nie wiedzieć czemu ktoś ułożył na poboczu drogi. A kto te kartony ułożył akurat tak, to sam zgadnij! Nie widzisz oczywistych analogii? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 12.11.11, 18:29 ale ze mnie gapa no to zupełnie zmienia postać rzeczy Hance się Wawel należy jak świni koryto :) Odpowiedz Link Zgłoś
sapporo-2 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 12.11.11, 23:09 Trzeba wyjaśnić to komisyjnie. Bo potem musi powstać raport. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 12.11.11, 23:57 to ja proponuję żeby komisja przyjęła konwencję chicagowską bo inaczej ruscy mogą przejąć wrak Odpowiedz Link Zgłoś
perrocanario Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 13.11.11, 14:15 To był zamach !!!! Przecież to oczywista oczywistość ! To były sztuczne kartony z betonowym słupem w środku! Kto i po co je tam ustawił ? Każdy inteligentny Polak wie! Czy w miejscu tej katastrofy harcerze ustawili już krzyż? Czy płoną znicze? Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 13.11.11, 19:24 Jako podają prawdziwie polskie media, samochód których jechała Hanka Mostowiak był ostatnio naprawiany przez mechanika, który był pochodzenia rosyjskiego. Czy nie za dużo Waszym zdaniem zbiegów okoliczności w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Hanka Mostowiak - Elegia 13.11.11, 11:13 Hanka Mostowiak - Elegia Pieśń (mocno) patetyczna na cześć tragicznie poległej Hanki Mostowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
mia-p Re: Hanka Mostowiak - Elegia 13.11.11, 21:43 Ale się uśmieliśmy z mężem. Gratuluję wątku!! Jest super, zachęcam do dalszego dochodzenia prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
spongebobek Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 14.11.11, 11:03 Po śmierci Hanny Mostowiak nie używa się już zwrotu: "kopnąć w kalendarz" - teraz mówi się: "uderzyć w kartony..." Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 15.11.11, 17:20 na forum auto-moto toczy się równoległe śledztwo w sprawie ewentualnej winy i odpowiedzialności producenta samochodu którym jechała Hanka Mazda vs Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 16.11.11, 19:37 Jest nowy trop w sprawie śledztwa dot. poległej Hanki: Tupolew rozbił się zahaczając skrzydłem o brzozę (wcześniej oczywiście był zamach, i wybuch bomby). Hanka wjechała w kartony. Z drzewa robi się papier, a kartony były z papieru. Pozostaje więc postawić pytanie: czy kartony były zrobione z brzozy która rosła w Smoleńsku? Odpowiedz Link Zgłoś
sapporo-2 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 16.11.11, 22:01 Trzeba daktyloskopie zrobić oraz pobrać ewentualne DNA, sprawdzić składniki tych kartonów w laboratorium, najlepiej pod mikroskopem. Co do Smoleńska, wybuch bomby byłby na miejscu, późniejsze ułożenie wraku i rozbebeszone wnętrzności Tupoleva i zero ocalałych. Odpowiedz Link Zgłoś
marrmar Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 18.11.11, 08:30 Czy nie ma ważniejszych spraw? Mam już dosyć tej Mostowiak. Przecież zaraz po katastrofie było podane, że był to błąd pil... znaczy kierowcy. Śledswo powierzono właścicielowi kartonów, czekajmy spokojnie na jego raport. Nie ma potrzeby snuć teorii spiskowych, przecież widać wyraźnie, że zarządca drogi zdał egzamin. Pomników też nie ma potrzeby stawiać. Kto chce czcić pamięć tej pani, może zadumać się nad jej życiem na jakimkolwiek moście. Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 18.11.11, 19:42 A paliwo... czy paliwo które było w baku samochodu było wyprodukowane z rosyjskiej ropy? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.dec Nomadzie a te info jak ośmieszysz ? 18.11.11, 14:45 niezalezna.pl/19151-tu-154-stracil-skrzydlo-26-m-nad-ziemia Radek Dec moher marecki Ps. Pewnie ekspert NASA również nie wie co mówi, jak reszta tzw. "oszołomów", do których mam zaszczyt również się zaliczać, a prawdziwym ekspertem od katastrofy smoleńskiej jest Janusz Palikot i p. Anodina polska.newsweek.pl/mak--skorumpowani-wladcy-nieba,62110,1,1.html ? Dobrze myślę Nomadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon-3 to też głosił profesor 18.11.11, 15:25 To też głosił pewien profesor: www.wiadomosci24.pl/artykul/teorii_ewolucji_wedlug_prof_giertycha_ciag_dalszy_9758.html ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: Nomadzie a te info jak ośmieszysz ? 18.11.11, 19:37 Panie Radosławie! Prezes Jarosław Kaczyński kilka lat temu z mównicy sejmowej powiedział "Nas nie przekonają że białe jest białe, a czarne jest czarne". Tuż po tzw. katastrofie smoleńskiej ten sam Prezes udzielając wywiadu dla jakiejś niszowej stacji stwierdził, że taki samolot jak Tupolew nawet bez kawałka skrzydła nie tylko powinien wylądować, a nawet latać. Tyle mojego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 A jednak święta! 25.11.11, 19:54 Tak to prawda! Hanka będzie święta. Kuba i Michał załatwili to w samym Watykanie. Dowód? Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
baddog Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 17.12.11, 23:18 A ty razem z bekonem3 obok niej. Odpowiedz Link Zgłoś
nomad997 Re: Pamięci Hanny Mostowiak [*] 18.12.11, 11:22 Nigdy! Pewne towarzystwo mi tam nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś