Dodaj do ulubionych

Referendum - odwołanie burmistrza

04.06.12, 15:13
3 czerwca taka sztuka udała się w Ostródzie.
Informacja

Ciekawe jakie powodzenie takiej akcji byłoby u nas?
Obserwuj wątek
    • zombi_123 Re: Referendum - odwołanie burmistrza 04.06.12, 19:33
      Jak nie teraz to kiedy ? Jestem za
      • aaantoni Re: Referendum - odwołanie burmistrza 04.06.12, 19:55
        Jestem "za", czas wziąć sprawy resztek po kanalizacji w odpowiednie ręce. Tylko kto będzie następnym włodarzem naszych spraw? Jest godny następca? Pytam bo nie widzę...
        • ojciecdyrektor54 Re: Referendum - odwołanie burmistrza 05.06.12, 11:38
          Też jestem za. Tylko do tego potrzeba jeszcze kumatej Rady, o co u nas raczej trudno, bo się tylko żrą między sobą, a na końcu i tak przyklepują Burmistrzowi absolutorium. A przed wyborami wszyscy zgodnie obiecują "już my Go rozliczymy". I tak już 16 lat trwa ta farsa.

" Ech życie kocham cię nad życie"
    • agaszafra Re: Referendum - odwołanie burmistrza 06.06.12, 14:03
      a jednak można, tak jak nasi "sąsiedzi"
      www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,burmistrz-wawra-odwolana,47629.html
      • kiix Re: Referendum - odwołanie burmistrza 07.06.12, 07:26
        agaszafra napisała:

> a jednak można, tak jak nasi "sąsiedzi"
        > www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,burmistrz-wawra-odwolana,47629.html

Tam też zaczęła się nawalanka. nawet burmistrz apeluje do mieszkańców w w prasie o pozostanie w domu. Ale ten typ widocznie tak ma. Nazwisko takie same jak u tego z Ostródy.
        forum.gazeta.pl/forum/w,229,136389575,136389575,Nie_bojkotuj_referendum_.html
      • zombi_123 Re: Referendum - odwołanie burmistrza 07.06.12, 22:40

Radni PO i MSG teraz wszystko w waszych rękach

agaszafra napisała:

> a jednak można, tak jak nasi "sąsiedzi"
        > www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,burmistrz-wawra-odwolana,47629.html
    • nomad997 Re: Referendum - odwołanie burmistrza 06.06.12, 19:37
      Przeczytajcie ten wpis na stronie UM Marki. Ubawiłem się przednio, tym bardziej że niedługo potem ukazał się kolejny wpis o bardzo wieloznacznym tytule Marki - miasto zbudowane z marzeń. I chyba właśnie za te marzenia Burmistrza (które od ponad dekady są tylko ciągle marzeniami) dostał tę nagrodę.
    • oania87 Re: Referendum - odwołanie burmistrza 12.06.12, 23:43
      Pomysł jak najbardziej do zrealizowania, w dodatku,że Michalici mogą nie dojechać jak zwykle na wybory,a to więcej głosów niż burmistrzowi wystarczyło w ostatnich wyborach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka