Dodaj do ulubionych

Projektowanie ogrodów

26.02.14, 23:18
Bardzo chętnie podejmę się zaprojektowania ogrodu, małego przedogródka, aranżacji tarasu lub balkonu. Również podpowiem, doradzę, pomogę przekształcić każdy skrawek wolnej przestrzeni w urokliwy zakątek. Proszę o kontakt numerem 508480560 -Adam
Obserwuj wątek
    • hubikcompl Re: Projektowanie ogrodów 27.02.14, 10:08
      Abyście Państwo w pełni mogli cieszyć się pięknym ogrodem, zapraszamy wszystkich Markowian do zakupu systemu automatycznego nawadniania w naszym sklepie www.hubik.com.pl . Możemy przygotować projekt nawadniania jak również zająć się jego montażem.
      • 1-buc Marki - forum SPAMerow 27.02.14, 21:52

• gregg128 Re: Projektowanie ogrodów 25.03.14, 12:34
      Witam,

Jakbyście potrzebowali pomocy przy nawadnianiu ogrodu to polecam wykonawcę, który zaprojektował i wykonał u mnie w Markach Pustelniku instalację automatycznego nawodnienia (zraszacze, sterowniki, linie kroplujące, drenaż itp.)

Tel. 793 411 144. Sumienny i konkurencyjny cenowo.

Pozdrawiam,
    • immarek Re: Projektowanie ogrodów 15.04.14, 22:29
      Firma dobra. Ale po co szukać daleko HubiK jest sprawdzony i na miejscu w Markach. Ceny na 100% mają niższe bo działają internetowo i zaopatrują montażystów i klientów indywidualnych. Podjechać też można. W tanake takich cen się nie uzyska. HubiK jest też dystrybutorem palisad EKO BORD a osprzęt maja każdy : Hunter , Rain BIRD, Toro itp. Za grosze zrobią projekt i pomagają jak cos jest nie jasne. Strona ich sklepu www.HubiK.com.pl Pozdrawiam.
    • oskarblack Re: Projektowanie ogrodów 24.04.14, 14:01
      Dla mnie TANAKE nikt nie przebije. Znam takich co wymieniają co chwila jakieś elementy systemu bo co chwila coś nawala, głównie po zimie, a u mnie 2 rok działa bezawaryjnie system na ich elementach
      • tadek1947 Re: Projektowanie ogrodów 26.04.14, 17:43
        Miało być o projektowaniu, co i gdzie posadzić, a tu tylko o podlewaniu i jaka firma lepsza.
        Doradzanie jest 1 krokiem do stworzenia swojego ogródka, nowe rośliny, gdzie zdobyć - kupić, o takich sprawach na pewno wiele osób by chciało się dowidzieć.
        Bardzo duży wybór różnych krzewów, drzewek ma Kalisiak w Kobyłce, ciekawe nawet rzadkie okazy ma punkt ogrodniczy vis a vis Słonecznej. Np.: Hortensja bukietowa VANILLE FRAISE, MAGIC FIRE,GRANDI FLORA. Lilie drzewiaste, różne odmiany mieszanych drzew owocowych.
    • kasiamika12 Re: Projektowanie ogrodów 03.05.14, 19:31
      A czy może Pan wykonać wizualizację komputerową niewielkiego ogródka przed domem ?
      Mam kilka pomysłów ale każda porada się przyda . Nie mniej jednak zależałoby mi na takiej wizualizacji. Może jakiś koszt w przybliżeniu ?
    • kasiamika12 Re: Projektowanie ogrodów 03.05.14, 19:33
      A czy może Pan wykonać wizualizację komputerową niewielkiego ogródka przed domem ?
      Mam kilka pomysłów ale każda porada się przyda . Nie mniej jednak zależałoby mi na takiej wizualizacji. Może jakiś koszt w przybliżeniu ?
    • sasza2222 Re: Projektowanie ogrodów 20.05.14, 00:44
      Poproszę o kontakt mailowy
    • janecki22 Re: Projektowanie ogrodów 21.01.17, 13:39
      Nasza specjalność to projektowanie ogrodów, jednak żeby aranżacja ogrodu miała sens najpierw poznajemy potrzeby naszego klienta i przeprowadzamy inwentaryzację zieleni. Posiadając wystarczającą ilość informacji na temat upodobań klienta i stanu właściwego działki lub ogrodu, możemy przygotować projekt.

ogrodmiejski.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka