bmateuszczyk 08.09.04, 22:00 Podobno w Markach otwarto nową księgarnie. Czy może ktoś wie gdzie dokładnie? Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radna Re: Nowa księgarnia 09.09.04, 06:58 W UM widzialam ogloszenie - ksiegarnia miesci sie przy ul Paderewskiego (oboko bazarku). Jeszcze tam nie bylam, wiec nie wiem, czy jest dobrze zaopatrzona. Pozdrawiam, MB Odpowiedz Link Zgłoś
polonez10 Re: Nowa księgarnia 09.09.04, 08:28 Byłem tam z dziećmi pod koniec sierpnia po podręczniki i nie zauważyłem innych pozycji oprócz podręczników. Miła Pnai była dość dobrze przygotowana jeśli chodzi o te książki bo wiedziała jakie pozycje są wymagane w danej szkole na terenie Marek. Nie zapytałem jednak czy później będzie inny asortyment ale podejżewam, że nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
man72 Re: Nowa księgarnia 09.09.04, 10:56 Ta kięgarnia nazywa się "Wesoła Szkoła" lub "Szalona Szkoła". Odpowiedz Link Zgłoś
bmateuszczyk Re: Nowa księgarnia 09.09.04, 11:05 Dziękuję wszystkim za informacje. Właśnie o podręczniki mi chodzi. A konkretnie o jeden. Ponoć akurat tam można go kupić. Dziękuję i pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś