6daro6 13.01.05, 14:18 Dzień dobry. Chciałbym kupić działke budowlaną w Markach (niedużą za rozsądne pieniądze), jeżeli ktoś bedzie o takiej wiedział bardzo był bym wdzięczny za informacje. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Dariusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uki69 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 01.03.05, 11:21 Mam do sprzedania ładną działkę budowlano leśną 1620m2, na ul.Kurpińskiego, dla zdecydowanego kupca cena wynosi 80zł/m2, wrazie zainteresowania kontakt do mnie luka210@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
6daro6 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 07:49 Dziekuję bardzo za informacje, ale niestety już kupiłem. Prosze napisac czy istnieje możliwośc podziału Pana działki na dwie mniejsze, ponieważ mój znajomy równierz poszukuje działki. Dziekuje i pozdrawiam. Dariusz PIetrzak Odpowiedz Link Zgłoś
gaga33 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 07:59 Jeżeli to nie jest tajemnica to czy możesz podać cenę za metr jaką zapłaciłeś?? Też interesuje mnie kupno działki i chciałbym się zorientować z w cenach Odpowiedz Link Zgłoś
uki69 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 09:33 Niestety działki niemożna podzielić, wynika to z obowiązującego na działce planu zagospodarowania, działka jest pod zabudowę 3 kondygnacyjną (parter, piętro i poddasze), działka cała zalesiona 300m2 przeznaczone pod zabudowę.Pozdrawiam Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
w.karpinski Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 19:34 Burmistrz Miasta Marki ogłosił publiczny nieograniczony przetarg ustny na sprzedaż własności 13 niezabudowanych nieruchomości gruntowych stanowiących mienie komunalne poł. w Markach w rejonie ul. Wesołej w obrębie 4-11. Zgodnie z Miejscowym Planem Zagospodarowania Przestrzennego miasta „MARKI II” nieruchomości te położone są w terenie oznaczonym na rysunku planu symbolem 136 MU, co oznacza - tereny zabudowy mieszkaniowo – usługowej. Zabudowa mieszkaniowa jednorodzinna we wszystkich formach. Przetarg odbędzie się w dniu 21 kwietnia 2005 r. o godz. 16.00 w sali Konferencyjnej Urzędu Miasta Marki przy Al. M. J. Piłsudskiego 95. marki.bip.ornak.pl/pl/bip/nieruchomosci/2005_04_21 Nie znam tej okolicy, ale proponuję skorzystać z interaktywnej mapy Marek w Portalu Społeczności Marek www.marki.net.pl/map/ Odpowiedz Link Zgłoś
wooyeck Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 07.03.05, 08:52 6daro6 !Gdzie kupiłeś tę działkę i za ile? Też szukam działki w Markach. Czekam na odp. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
6daro6 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 17.05.05, 14:05 Witam Działkę kupiłem płacąc 60000zł za 531m2-dzierżawa wieczysta, z tym że jest to już w sąsiedztwie domów jednorodzinnych, ogrodzona, media w drodze w odległości 7m od działki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś