Dodaj do ulubionych

KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE

13.01.05, 14:18
Dzień dobry.
Chciałbym kupić działke budowlaną w Markach (niedużą za rozsądne pieniądze),
jeżeli ktoś bedzie o takiej wiedział bardzo był bym wdzięczny za informacje.
Z góry dziekuję i pozdrawiam. Dariusz.
Obserwuj wątek
    • uki69 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 01.03.05, 11:21
      Mam do sprzedania ładną działkę budowlano leśną 1620m2, na ul.Kurpińskiego, dla zdecydowanego kupca cena wynosi 80zł/m2, wrazie zainteresowania kontakt do mnie luka210@interia.pl
      • 6daro6 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 07:49
        Dziekuję bardzo za informacje, ale niestety już kupiłem. Prosze napisac czy
        istnieje możliwośc podziału Pana działki na dwie mniejsze, ponieważ mój znajomy
        równierz poszukuje działki.
        Dziekuje i pozdrawiam. Dariusz PIetrzak
        • gaga33 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 07:59
          Jeżeli to nie jest tajemnica to czy możesz podać cenę za metr jaką zapłaciłeś??
          Też interesuje mnie kupno działki i chciałbym się zorientować z w cenach
        • uki69 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 09:33
          Niestety działki niemożna podzielić, wynika to z obowiązującego na działce planu zagospodarowania, działka jest pod zabudowę 3 kondygnacyjną (parter, piętro i poddasze), działka cała zalesiona 300m2 przeznaczone pod zabudowę.Pozdrawiam Łukasz.
    • w.karpinski Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 04.03.05, 19:34
      Burmistrz Miasta Marki ogłosił publiczny nieograniczony przetarg ustny na
      sprzedaż własności 13 niezabudowanych nieruchomości gruntowych stanowiących
      mienie komunalne poł. w Markach w rejonie ul. Wesołej w obrębie 4-11.
      Zgodnie z Miejscowym Planem Zagospodarowania Przestrzennego miasta „MARKI II”
      nieruchomości te położone są w terenie oznaczonym na rysunku planu symbolem 136
      MU, co oznacza - tereny zabudowy mieszkaniowo – usługowej. Zabudowa mieszkaniowa
      jednorodzinna we wszystkich formach.
      Przetarg odbędzie się w dniu 21 kwietnia 2005 r. o godz. 16.00 w sali
      Konferencyjnej Urzędu Miasta Marki przy Al. M. J. Piłsudskiego 95.

marki.bip.ornak.pl/pl/bip/nieruchomosci/2005_04_21
      Nie znam tej okolicy, ale proponuję skorzystać z interaktywnej mapy Marek w
      Portalu Społeczności Marek www.marki.net.pl/map/
    • wooyeck Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 07.03.05, 08:52
      6daro6 !Gdzie kupiłeś tę działkę i za ile? Też szukam działki w Markach. Czekam
      na odp. Dzięki
      • 6daro6 Re: KUPNO DZIAŁKI POMÓŻCIE 17.05.05, 14:05
        Witam
        Działkę kupiłem płacąc 60000zł za 531m2-dzierżawa wieczysta, z tym że jest to
        już w sąsiedztwie domów jednorodzinnych, ogrodzona, media w drodze w odległości
        7m od działki.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka