grezak 23.03.06, 09:20 witam, pytanie czy mieli państwo problemy w związku z reklamacjami w tym gabinecie? pozdrawiam r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuldi Re: Edent na Piłsudskiego 143 12.04.06, 12:39 Pobolewała mnie ząb. Poszedłem do nich i po długim leczeniu kanałowym zostałem pozytywnie zaskoczony -"NIC Pan płaci". Nie pamiętałem, że kilka lat temu leczyłem tego "pruchniak" w "Edenci", a mimo to przyznali się do niewytykanego błędu i zrobili to w ramach reklamacji. Tak więc OK. Odpowiedz Link Zgłoś
grezak Re: Edent na Piłsudskiego 143 19.04.06, 08:46 troche czuje sie zaskoczony, ponieważ znajomej nie uwzględnili reklamacji. "Zrobiła" ząb i po pól roku udała sie z reklamacją, ponieważ ją pobolewał. Niestety do błędu sie nie przyznali reklamacji nie uznali i "wyrwali" dodatkowe 60 zł. Nie polecam usług w Edencie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika117 Re: Edent na Piłsudskiego 143 04.09.06, 16:00 Ja też nie polecam tego miejsca. Leczyłam się tam dłuższy czas, głównie u tej młodej pani stomatolog z kolczykiem w nosie (nie pamiętam nazwiska) i prawie za każdym razem bolały mnie potem zęby lub trzeba było coś poprawiać (często odpłatnie, bo np. bo plombowaniu zęba i jego bólu okazywało się konieczne leczenie kanałowe). Sugerując się tłumaczeniem dentystki składałam to na karb moich słabych zębów, niewłaściwego postępowania etc. Ale po tym jak mój mąż, który dotąd nie miał żadnych problemów z zębami po leczeniu (plombowaniu) dwóch zębów przez kilka dni był na środkach przeciwbólowych, a potem musiał usuwać skutki tego "leczenia" u innego stomatologa (bo do tej samej Pani już nigdy nie wróci, podobnie zresztą jak nikt z mojej rodziny) - stwierdziłam, że moje kłopoty po leczeniu też były skutkiem niekompetencji tej pani. Ta inna stomatolog, która leczyła potem mojego męża widziała zresztą stan jego zębów po leczeniu i zdecydowanie stwierdziła, że było to niewłaściwie zrobione, niedokładnie wyczyszczone, niewłożony podkład pod plombę (dlatego właśnie bolało) etc. Druga dentystka z tego gabinetu też nie jest lepsza, z nią miał do czynienia sąsiad i też nie był zadowolony. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś