malina3 22.06.06, 13:34 mam pytanie do osób których dzieci uczęszczaja do gimnazjum w Markach, zupełnie nie znam tego środowiska i nie wiem czy posyłac dziecko do Warszawy czy jednak warto pozostawić w Markach? Z góry dziękuję za każdą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onka07 Re: gimnazjum 23.06.06, 12:13 Moja córka wybrała jednak szkołę w Warszawie, ale opinie sa różne. Odpowiedz Link Zgłoś
dranica Re: gimnazjum 04.07.06, 00:35 sama skonczylam szkole srednia - dyrektorem byl tam ten sam czlowiek co obecnie - nie polecam, zero rozwoju - a straszny rygor, pan dyrektor potrafi dorosle kobiety targac za wlosy, bo np. za glosno sie zachowuja na przerwie, gdzie przebywa bardszo duzo osob, a on wypada i targa najbilzej stojaca nic nie winna dziewczyne,,, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna20066 Re: gimnazjum 04.07.06, 07:21 Ja już kolejne dziecko wysyłam na Wczasową. Szkoła przyjazna uczniom, dużo zajęc pozalekcyjnych. Moja córka i ja byłyśmy zadowolone, stąd obecna decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś