jutrzenka1978 30.06.06, 11:25 W Markach koło pomnika we wtorki i piątki, a jest jeszcze drugi w Pustelniku? W którym miejscu i w jakie dni??? PS: zaraz Flash mnie zbeszta za bezmyślne użycie słowa "Pustelnik" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flash3 Re: mareckie bazarki 30.06.06, 11:51 Zaraz zbeszta... tylko zwróci subtelnie uwagę ;-) A gdyby tak napisać np. „bazarek przy ul. Jutrzenki” - czy nie brzmi to ładniej, i zarazem daje czytelnikowi wyobrażenie o dokładnej lokalizacji. Ps. A bazarek ten jest czynny tylko w soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka1978 Re: mareckie bazarki 30.06.06, 12:13 > A gdyby tak napisać np. „bazarek przy ul. Jutrzenki” - czy nie brzm > i to > ładniej, i zarazem daje czytelnikowi wyobrażenie o dokładnej lokalizacji. A no ładniej, tylko że ja pytałam o lokalizację nie znając dokładnie miejsca, wiedziałam tylko że na terenie tego "nieszczęsnego Pustelnika" ;-) a i tak muszę skorzystać z mapy bo nie wiem gdzie ta ulica się znajduje. Mimo wszystko dzięki Odpowiedz Link Zgłoś