Gość: Hirek IP: *.chello.pl 22.02.03, 12:22 Uff. Sesja się skończyła. Ale ja jeszcze nie ochłonąłem. Mam jedną poprawkę:-( Na forum jakoś cicho. Dziś już nie mogę, ale jutro zapewne cosik napiszę. Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raffix Re: Witam serdecznie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 14:31 Cześć Hirku, Jedna poprawka to jeszcze nienajgorzej. Fajnie, że jesteś z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Witam serdecznie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 10:07 Czołem Hirku! Cieszę się ,że zonwu jesteś:-))))) Pozdrawiam. amba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toban Re: Witam serdecznie! IP: *.local.berlin 24.02.03, 10:22 Cześć! No nareszcie skład do rymowania będzie pełny! Już mi mocno brakuje wierszyków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Witam serdecznie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 10:48 cześć! eeeee..... to kujonek jesteś - gratulacje. Zawsze zazdroszczę tym którzy umieją się zorganizować. Ja się chwalić nie będę ile to mi warunków zostało, powiem jedno: ta cholerna sesja jeszcze trwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Sorki.... IP: *.chello.pl 26.02.03, 00:42 Sorki, że już jestem po sesji, a nadal nie mma czasu na forum. Za 2 tygodnie mam poprawkę, ale to nie jest powód mojej nieobecności. Otóż... zostałem sam w domu!! Oglądaliście film "Kevin sam w domu"? Wcale tak dużo się moja sytuacja nie różni!! Przynajmniej tak samo zawyłem jak się okazało, że pewna maść wcale nie łągodzi podrażnionej po goleniu skóry!! Boże! Jak piekło!! Dużo mam spraw na głowie (cały dom!) - dlatego jestem wciąż zaganiany i ciężko mi się odnaleźć na forum. Mam nadzieję, że nie żywicie do mnie urazy. Pozdrawiam. P.S. Ambo - wierszyk jakiś postaram się w najbliższym czasie napisać! Odpowiedz Link Zgłoś