marengo 31.10.06, 17:40 mam wybrac lekarza pediatre dla mojego synka - ktorego lekarza polecacie w Esculapie? wdzieczna bede za wszelkie wskazowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiajot Re: pediatra w Esculapie 03.11.06, 21:32 To dobra lekarka, ja jeszcze polecam dr Jarymowicz Odpowiedz Link Zgłoś
marengo Re: pediatra w Esculapie 03.11.06, 23:43 bardzo wam dziekuje w poniedzialek mamy pierwsza wizyte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
finka78 Re: pediatra w Esculapie 20.02.07, 10:42 Witam, bardzo proszę o opinie na temat lekarzy dla dzieci i personelu (pielęgniarki) w Esculapie, niebawem musze wybrac pediatrę i chciałabym, żeby miał(a) odpowiednie podejście do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
justyna9926 Re: pediatra w Esculapie 26.02.07, 11:04 Bardzo sympatyczna jest Dr Albrecht. Nie zapisuj się do dr Pobudkiewicz - to starsza lekarka, której metodą na wszystkie dolegliwości jest mokra pieluszka wieszana nad łóżeczkiem i wogóle jej leczenie jest "nie dzisiejsze" Odpowiedz Link Zgłoś