aniaemail 09.01.07, 09:05 Witam, czy wiecie gdzie w Markach są przychodnie lekarskie, które ewentualnie możecie polecić?? gdzie są najlepsi pediatrzy?? Mieszkam w Markach od niedawna więc bedę wdzięczna za wszelkie info:>> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmateuszczyk Re: przychodnia w Markach 09.01.07, 09:56 aniaemail napisała: > Witam, czy wiecie gdzie w Markach są przychodnie lekarskie, które ewentualnie > możecie polecić?? gdzie są najlepsi pediatrzy?? Mieszkam w Markach od > niedawna więc bedę wdzięczna za wszelkie info:>> W Markach są 2 przychodnie. Obie niepubliczne, ale posiadające umowy z NFZ: - Esculap na ulicy Fabrycznej - Kardio-Med na Sportowej Długo zapisana byłam do Esculapa, ale we wrześniu przeniosłam się na Sportową. Miałam dość częstych zmian pediatrów i obowiazku wcześniejszego umawiania się na każdą wizytę na konkretną (niezupełnie) godzinę. Z Kardio-Medu jestem jestem bardzo zadowolona. Lekarki tu pracujace są kompetentne, ale trudno mi jeszcze powiedzieć, która z Pań jest najlepsza. Za krótko jestem zapisana do tej przychodni. Pozdrawiam Bea Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek494 Re: przychodnia w Markach 11.01.07, 09:19 Polecam Panią doktor Jabłońską na Spotrowej. Odpowiedz Link Zgłoś