plaskiii1 20.03.07, 21:45 Potrzebuję informacji na temat bezrobocia w Markach, wykresy, stan gospodarki itp. W internecie szukałem, jednak nie mogę nic znaleść. Może ktoś wie gdzie szukać tych danych. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki89 Re: Bezrobocie w Markach 20.03.07, 21:51 najprostszym rozwiązaniem wydaje mi się Urząd Miasta, takie dane powinny być gdzieś zgromadzone, bo chyba UM jakieś zasiłki wypłaca. W każdym razie sprawdź tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek691 Re: Bezrobocie w Markach 23.03.07, 10:29 Pisałem pracę o bezrobociu na terenie Powiatu wołomińskiego, po informacje musisz udać sie do Urzędu Pracy w Wołominie, ja tam jednak zbyt wiele nie uzyskałem, moja wizyta wzbudziła panikę, musiałem bezposrednio z kierownikiem urzędu rozmawiać, dane mieli nieuporzątkowane i były zupełnie bezwartosciowe, dopiero Panie z Wojewódzkiego Urzędu Pracy na ul Młynarskiej w Warszawie, bardzo mi pomogły udostepniły mi dane, dzieki którym mogłem dokonać odpowiednich analiz i porównań Odpowiedz Link Zgłoś