29.05.07, 23:59
Słyszałem, że powstaje Dyskoteka w Markach. Czy ktoś coś wie na ten temat???
Obserwuj wątek
    • delorean2 Re: Dyskoteka 30.05.07, 01:18
      Dobrze słyszałeś.Dyskoteka będzie nosić nazwę Club Fighters i otworzy się na
      początku czerwca.Znajduje się przy ulicy Dużej 1 na drugim piętrze.Ceny bedą
      atrakcyjne.Pozdrawiam
      • rave8 Re: Dyskoteka 30.05.07, 18:56
        Czy ktoś się orientuje czy to będzie dyskoteka typowa dla mareckiej
        publiczności typu umcy-umcy, czy też może pseudoklub typu manieczki? Jest jakaś
        strona internetowa tego klubu? Słyszałem już od kilku miesięcy że na Dużej ma
        powstać klub, ale zupełnie nie wiem czego mam sie spodziewać. Ambitne
        przedsięwzięcie z konkretnymi wydarzeniami kulturalnymi, czy kolejna dyskoteka
        dla różowych lasek w białych rękawiczkach i lokalnych kolesi bez karku z
        amstaffem na smyczy.

• pressluk Re: Dyskoteka 30.05.07, 20:25
          O, prosze może coś w końcu się ruszy w tych naszych Mareczkach.
        • daniel2811 Re: Dyskoteka 30.05.07, 22:18
          Dyskoteka ta będzie otwarta dla wszystkich ludzi lubioncych się bawić a nie
          latajoncymi ze sztachetami
          • david1276 Re: Dyskoteka 31.05.07, 21:41
            Będzie super dyskotek zapewniam was wszystkich, z tego co wiadomo mi mają być 2
            sale taneczne i bardzo duży bar
        • lakers2 Re: Dyskoteka 31.05.07, 23:18
          Witam
          Chyba masz racje niestety rave8 :(

Lakers2
          • sisi88 Re: Dyskoteka 01.06.07, 01:27
            No właśnie :(:( Mieszkam bardzo blisko Dużej i aż boje się tego co tu się będzie działo... Już teraz jest niebezpiecznie mówie wam, a co dopiero jak zrobią dyskoteke?? Pewnie będzie tam chodziła sama sielanka marecka typu ćpuny i pijaki. Ja napewno tam nie zagoszcze dopóki nie dowiem się od innych jakie są opinie. Jeśli chcecie utrzymać tą dyskoteke to radze wam od początku wprowadzić troche porządnych zasad i rygoru, bo inaczej zrobi się z tego meluna a nie dyskoteka i długo jej nie będziecie mieli...
            Nie jestem przeciwko bo dobrze że Marki się rozwijają, ale boje się tego co tu się będzie działo...
            Na Dużej 1 czyli tam gdzie przedszkole czy od strony bloków i szkoły??
            • daniel2811 Re: Dyskoteka 01.06.07, 07:56
              słyszałem że tam bedzie bardzo dobra bramka i selekcja na wszystkich oszolomów
              lokal ma byc jak wszystkie warszawskie kluby dla ludzi kturzy umiejou sie bawic

• domi966 Re: Dyskoteka 02.06.07, 00:13
                Wiatm wszystkich zainteresowanych !!!!! Klub nazywa się Vulcan znajduje się on
                na drugim pietrze. Pierwszy wybuch 6 Czerwca o godzinie 20. Znajdują się w nim
                trzy sale o powierzchni 500m2. W pierwszej barowej znajduje się bar 8-o m.Dróga
                sala 150m2 na której bedzie grało Disco-Polo + Komercja. Trzecia sala House,
                klubowa.Co do bezpieczeństwa-zapewnione .Selekcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super
                nagłośnienie i oświetlenie.
                Ps.
                Do środy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • david1276 Re: Dyskoteka 02.06.07, 13:26
              Zapewniam Cię że nie masz czego się bać
              • daniel2811 Re: Dyskoteka 08.06.07, 11:34
                super imprezaaaa zabawa na cacalego warto
                przychodzic..........................................
                • daniel2811 Re: Dyskoteka 08.06.07, 11:42
                  co piatek isobota beda dyskoteki to jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                  • dotkas5 Re: Dyskoteka 08.06.07, 12:16
                    a ile kosztuje wejscie??
      • barbarka64 Re: Dyskoteka 07.06.07, 19:49
        Czy ktoś był na otwarciu?jeśli tak to jakie ma wrażenia?
        • sisi88 Re: Dyskoteka 08.06.07, 00:35
          Hehe no właśnie jak wrażenia?? Byłam chyba koło 2 w nocy po papierosy na stacji benzynowej i widziałam jak sporo osób wychodziło... A już napewno sami nawaleni... Zresztą spotkałam kilka osób potem na stacji i ledwo mówili...
    • anna9971 Re: Dyskoteka 08.06.07, 12:53
      bylam w srode na w Vulkanie bylo super tego bylo tu trzeba
      superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • grommm Re: Dyskoteka 08.06.07, 13:20
      Byłem i nie wróce tam.

90% towarzystwa to nadmuchani lokalni kolesie i różowe lalunie - bezguścia
      totalne. Faktem jest że było bardzo bezpiecznie. Ochorna bardzo solidna.
      Chłopcy z Marek siedzieli spokojnie jak myszki pod miotłą. Niestety po wyjściu
      z lokalu było juz inaczej. Wracając do domu spotkałem zakrwawionego chłopaka,
      dostało mu się za to że o nieodpowiedniej godzinie i w nieodpowiednim miejscu
      się znalazł.
      Byłem świadkiem rozmowy przy barze: "...hej barman, dla mnie piwo a dla świni
      drinka zrób dobrego..." Obejrzałem się, ale żadnej świni nie ujrzałem, za to
      narrator tego zdania miał dość gruby łańcuch na szyi co wskazywałoby że zajmuje
      się bez wątpienia świniami.

Muzyka: dwie sale, w jednej przeboje sezonowe dla mniej wymagających, w drugiej
      natomiast muzyka elektroniczna lecz nie dla koneserów. Bez nadwyrężania się.
      Czegoś brakowało.

Wystrój wnętrza: raczej bez zastrzeżeń.

Reasumując typowy marecki klimat - dresiarnia pełną parą.

Pozdrawiam i prosze się nie bulwersować moją subiektywną opinią.
      • grazynka80 Re: Dyskoteka 08.06.07, 22:57
        Byłam na otwarciu VULCANA w środę i jestem mile zaskoczona, bo miejsce jest
        naprawdę niezłe :-). Z pewnością tam wrócę razem ze znajomymi!

Ochrony sporo i nie ma obaw o jakieś burdy.

Muzyka do wyboru na dwóch salach: w jednej pop na czasie, a na drugiej typowo
        warszawski, klubowy house. Jak na Marki to i tak zbyt ambitnie, bo spodziewałam
        się totalnego disco polo. Jeżeli ktoś natomiast jest "koneserem" jak grommm to
        niech wybierze się na wieczór melomana lub do klubu jazzowego. Ja i moi znajomi
        do muzy nie mamy zastrzeżeń.

Ceny niezbyt wygórowane, bo za 0,5l piwa tylko 5zł. Wstęp 15zł. Chcąc pojechać
        do podobnego miejsca w Warszawie trzeba zapłacić za piwo 8-10zł, wstęp 20-30zł i
        do tego dodać taksówkę. Więc kolejny plus Vulcana. Więc jakby nie patrzeć nawet
        przy ostrym balowaniu sporo zostaje w kieszeni.

Wnętrze ok. Sale tan4eczne super. Sala po środku za jasna. Mam nadzieję, że
        trochę to "ukameralnią"

Towarzystwo mieszane. Było trochę ludzi na poziomie, trochę małolatów. Starsi
        też się bawili. Dresów z różowymi pannami też było paru, ale zachowywali się
        kulturalnie i nikomu nie przeszkadzali. Ale z dresami to już taki urok, że w
        naszych rejonach spotyka się ich wszędzie o każdej porze dnia i nocy. Nam nie
        przeszkadzali i to najważniejsze.

Reasumując: Super! Dobrze, że mamy wreszcie coś na miejscu! Miejmy nadzieję, że
        tak będzie tam wyglądało cały czas.

• anna9971 Re: Dyskoteka 08.06.07, 14:22
      wrescie ktos pomyslal dyskoteka jest super czat super super super super super
      super;);););)
      • ziutka59 Re: Dyskoteka 09.06.07, 23:44
        Czy Ktoś może napisać gdzie ten klub się mieści (z wypowiedź wiem że Duża 1,ale
        nie wiem gdzie się zaczyna numeracja,szkoła ma chyba nr 3),jestem ciekawa gdyż
        jeszcze miesiąc temu przejeżdżałam tamta ulicą i nie zauważyłam żadnej budowy a
        to musi być duży obiekt,czyżby dawny PREMED został zagospodarowany???
        Mam nadzieję,ze POLICJA zwiększy czujność i będzie skuteczniejsza w działaniu,bo
        obawiam się o bezpieczeństwo uczestników zabawy,wszędzie jest bandytyzm,ale w
        Markach... nie można czuć się bezpiecznie, w Markach nie jest bezpiecznie,
        NIESTETY :(

Mimo to dobrej zabawy życzę
        Pozdrawiam
    • axelspringer Dyskoteka Vulcan 10.06.07, 15:33
      Tez bylem na otwarciu i odbior mam pozytywny. Miejsce troche schowane na
      terenie PREMEDU - nie ma żadnego neonu, a mimo ze muza w srodku walila po calaku
      to z zewnatrz nic nie slychac. To na pewno plus dla mieszkancow okolic.

Ceny dobre, bo 5 zl za piwo Lech czy Tyskie to rzadkosc w okolicach W-wy.
      Rozmawialem z obsluga i maja w najblizszym czasie dostac koncesje rowniez na
      wodeczke. Poza tym ma dojsc kilka wizualizacji swietlnych i ma byc prawdziwy
      wulkan dymiacy na jednej z sal, wiec pewnie bedzie bardziej wystrzalowo. Pare
      zmian ma byc tez w 2 VIP-roomach na głownej sal.

Muza w porzo. Ze wzgledu na rozstrzal gustow w okolicy w przyszlosci dobrze
      byloby, zeby podzielili dni tematycznie na hip-hop, dance, house, disc, wtedy
      nie bedzie takiej mieszanki ludzi jak na otwarciu. Chociaz w koncu bylo to
      otwarcie i wiadomo, ze rozni ludzie przyjda zrobic obcinke. I w tym kontekscie
      kolejny plus to ochrona, bo panow o rozmiarach 2x2 bylo kilkunastu i widac, ze
      zaprawionych w boju, wiec nikomu z gosci zadna bzdura do glowy nie przyszla.
      Ktos pisal na forum ze widzial na przystanku jakiegos pobitego kolesia. To
      przykra sprawa, ale jak wiadomo w zeby dostac mozna zasadniczo wszedzie, nawet
      jak sie z klubu w centrum Warszawy wyjdzie.

Jeszcze slyszalem od barmana, ze w przyszlosci w pozostale dni tygodnia maja byc
      dodatkowe wydarzenia, np. mecze czy tez formula 1 z rzutnika. I na to czekam,
      bo atmosfera ogladania w takich lokalach jest zawsze inna niz w domu.

Dobrze ze wreszcie jest takie miejsce w okolicy i trzymam kciuki, zeby sie
      rozwijalo.

AS

• 99login Re: Dyskoteka Vulcan 12.06.07, 15:11
        A pytanie jeszcze co do muzy. Czy house który tam grają to coś jak np. w
        warszawskim klubie Zoo czyli słodki i miły dla ucha czy jakieś electro? Druga
        rzecz - grają DJ-e czy leci muza z winampa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka