kasia12327 08.05.08, 09:43 Czy któraś z pań jest pacjentką tej pani doktor. Spodziewam się dziecka i szukam dobrago lekarza w Markach. Czekam na opinię i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
me-how Re: dr Krynicka 08.05.08, 09:54 Nie tylko panie muszą znać dobrych pediatrów ;-))) Ja polecam dr Jarymowicz w Eskulapie na ul. Fabrycznej - rozległa wiedza w tej dziedzinie i profesjonalne podejście do sprawy oraz (co jest moim zdanie bardzo ważne) b. dobry kontakt z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_k29 Re: dr Krynicka 08.05.08, 11:05 dr Krynicka jest ginekologiem, a nie pediatrą Odpowiedz Link Zgłoś
spinka-net Re: dr Krynicka 08.05.08, 13:31 Z pełną odpowiedzialnością polecam pana dr Rafała Zduna, ul. Kolejowa 20 w Zielonce. Bardzo dobrze wyposażony gabinet, profesjonalizm i zaangażowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doomiskaa Re: dr Krynicka 09.05.08, 12:32 Popieram. Dr Zdun prowadził również moją ciążę, a na długo przed był moim lekarzem. Mogę o nim mówic tylko w samych superlatywach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
acapolko Re: dr Krynicka 04.06.08, 15:37 Ja również polecam dr.Zduna.Wprawdzie chodziłam do dr .Czeczelewskiej (ale już nie pracuje na Fabrycznej),ale na Zduna trafiłam w szpitalu wołomińskim.Super jako lekarz i jako człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś