marczanka 01.12.08, 16:25 Czy ktos moze mi polecic dobra,tania ;) firme ktora wywozi smieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_de Re: wywoz smieci 02.12.08, 08:22 poczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=450&w=85598676&a=85607865 a przy okazji - mozecie mnie oświecić w kwestii segregowanych odpadów? widziałam, że takie kolorowe worki się wystawia co jakiś czas, to UM sprzedaje, tak? jaki to koszt i czy jest jakiś limit tych worków na osobę? :-) (mam po budowie mnóstwo butelek plastikowych, chętnie bym się ich pozbyła) Odpowiedz Link Zgłoś
marczanka Re: wywoz smieci 02.12.08, 09:48 kasia_de napisała: dzieki ! > a przy okazji - mozecie mnie oświecić w kwestii segregowanych > odpadów? > > widziałam, że takie kolorowe worki się wystawia co jakiś czas, to UM > sprzedaje, tak? jaki to koszt i czy jest jakiś limit tych worków na > osobę? :-) (mam po budowie mnóstwo butelek plastikowych, chętnie bym > się ich pozbyła) UM Marki popiera segregacje smieci i daje te worki za darmo ;-) Zabiera je raz w miesiacu a odebrac je mozna/pierwszy raz/ w UM pok. nr 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_de Re: wywoz smieci 02.12.08, 11:13 dzięki :-) w końcu do czegoś się ten UM może przyda :-) Odpowiedz Link Zgłoś