krauss10 15.02.10, 17:25 szukam firmy przeprowadzkowe wpisuję do google przeprowadzki warszawa ale pojawia się dużo firm czy możecie jakąś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartekrakiel Re: Przeprowadzki 20.02.10, 22:13 www.przeprowadzka.pl/ Ta firma załatwiała mi wizę potrzebna na moje oddelegowanie do Brazylii. Nie miałem z nimi żadnego problemu. Myślę, że przeprowadzka to rzecz dużo prostsza więc powinni sprostać zadaniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartekrakiel Re: Przeprowadzki 20.02.10, 22:15 Aha kontakt to Pan Wojciech Zacharski. Odpowiedz Link Zgłoś
carabus2 Re: Przeprowadzki 23.02.10, 21:43 Ja korzystałem z firmy przeprowadzki Marcos link do firmy Profesjonaliści znają się na przeprowadzkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wyga5 Re: Przeprowadzki 28.04.13, 17:12 A ja z kolei mogę polecić firmę przeprowadzkową Japa & Co. Są megaszybcy - nie biorą za czas przeprowadzki, więc nie będą na siłę przedłużać przenoszenia rzeczy, żeby tylko jak najwięcej zarobić, w dodatku od razu wyceniają wartość pomocy w przeprowadzce. Sprawdź ich. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.misiek Re: Przeprowadzki 19.01.15, 16:39 Korzystałem kilka razy z przeprowadzki od tej firmy targowek-przeprowadzki.pl/ . Mają dość niedrogie ceny i nie czekałem długo na usługi transportowe. Najlepiej zadzwonić i się dogadać, wiadomo są różne firmy, każdy znajdzie coś dla siebie. Ja mogę ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
michomarko Re: Przeprowadzki 27.01.16, 12:56 Dobrą firmą jest bagazowka-waw mają tanie taxi bagażowe w Warszawie i są bardzo solidni. Z tego co wiem to można telefonicznie wycenić usługi choć nie wszystkie. Na pewno warto zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś