ajkkaa 15.02.07, 12:23 jak się czujecie marcowe mamy? mam termin na 14.03 i już się troszkę stresuję. mam nadzieję, że nie zostanę lutową mamą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_val Re: MARZEC 2007 15.02.07, 12:31 Witaj Ja mam termin na 21 marca i już sie tez stresuje ..... mam nadzieje, że do marca dotrzymam, ale to juz w sumie niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird16 Re: MARZEC 2007 15.02.07, 20:49 Hey chyba prowadzę ten peleton bo mam termin na 07.03. Wczoraj lekarz stwiedził, że prawdopodobnie nie dotrwam i wszystko może się wydarzyć w nadchodzących dniach. Bardzo czekałam na opuszczenie się brzuszka, by choć trochę zminimalizować objawy zgagi .... wreszcie od paru dni mój brzuch jest nieco niżej i cóż problem zgagi pozostał ten sam a częstotliwość siusiania wzrosła do potęgi Bezsenne noce powodują, że coraz częściej strach przed porodem zastępuje chęć bycia już po ... Odpowiedz Link Zgłoś
karmeliza Re: MARZEC 2007 16.02.07, 12:12 Ja mam termin na 3 marca, ale też nie wiem, czy dotrzymam - chociaż chyba wolałabym mieć jeszcze trochę czasu na ostatnie przygotowania. Jakoś się tego dużo zrobiło, chociaż nie przeczę, że i ja mam już dosyć wielkiego brzucha (jeszcze się nie opuścił), kłopotów z oddychaniem, ciągłych wizyt w toalecie. W takiej sytuacji ja też zaczynam się cieszyć, że ciąża jednak kończy się porodem Odpowiedz Link Zgłoś
ajkkaa Re: MARZEC 2007 16.02.07, 12:37 u mnie 36.tydzień, a mały nadal jest ułożony pośladkowo. to moja pierwsza ciąża i marne szanse, że mały się inaczej ułoży. czeka mnie więc cc, a bardzo chciałabym sn Odpowiedz Link Zgłoś
nathajdr Re: MARZEC 2007 16.02.07, 23:00 A ja mam termin na 23 marca... i z jednej strony robi mi sie już ciężkawo, a z drugiej to przeraża mnie poród, pobyt w szpitalu i jakaś taka rozdygotana się robię ... mam nadzieję że podzielicie się doświadczeniami po porodzie.. jestem ciekawa jakie szpitale wybieracie i dlaczego właśnie te... ja będę trzymac za Was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
annzal5 Re: MARZEC 2007 19.02.07, 10:40 cześć dziewczyny!nasz dzień to dzień kobiet,ale pewnie urodzę wcześniej,bo już mi się brzuszek opuścił i mamy 2cm,już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś