Dodaj do ulubionych

Wąbrzeźno w Teleekspresie

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.08.02, 14:02
Telewizornia pokazała wciera nasz gród: pies pogryzł dzieciaka + wypowiedź
ordynatora chirurgii, któremu przekręcili nazwisko?
Telewizja manipuluje. Czy tylko w Wąbrzeźnio psy gryzą?
Obserwuj wątek
    • Gość: KAB Re: Wąbrzeźno w Teleekspresie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 14:18
      Powiem więcej sprawa jest głośna także w regionie. Nowości zamieściły na ten
      temat obszerny artykuł. Cytowany był nawet Główny Hycel Miejski (szef Straży
      Miejskiej), który stwierdził, że ten pies zawsze chodził w kagańcu i na smyczy,
      a tym razem wystarczyła chwila nieuwagi. Czy to oznacza, że środowisko
      wąbrzeskich psów jest inwigilowane przez wąbrzeskich strażników? Ciekaw jestem,
      który z nich przebrał się i wtopił w środowisko? No i co na to wszystko psy?

BTW. Nowości zamieściły także artykuł na temat nowych bloków TBS (podobno
      pękają i podłoga się wybrzusza, ale to standart) i o członku zarządu, który bez
      konkursu został wicedyrektorem WDK (podobno będzie kółko plastyczne, ja cie
      kręce). Zainteresowanych odsyłam na www.nowosci.pl (archiwum, jeśli ktoś nie
      wchodz 01.08.2002;-)
      • Gość: NIN Re: Wąbrzeźno w Teleekspresie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.08.02, 14:27
        W sprawie psa ma w najbliższych dniach przyjechać reporter CNN.
        Natomiast reportaż o członku zarządu, konkursie na dyrektora i kółku
        plastycznym pokaże dziś wieczorem BBC (niekodowane!).
    • Gość: PEGAS Re: Wąbrzeźno w Teleekspresie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.08.02, 07:37
      No właśnie jeżeli już w publicznej-ogólnopolskiej mówią to zazwyczaj źle. A
      dlaczego??? Prawdą tez jest, że takie sensacyjki typu pies+dziecko sa dla
      dziennikarzy chlebem, jednak mało jest tych dobrych wejść o Wąbrzeźnie.
      Pomóżcie mi uporządkowac myśli - dlaczego tak jest???
      • Gość: NIN Re: Wąbrzeźno w Teleekspresie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.08.02, 07:47
        Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> No właśnie jeżeli już w publicznej-ogólnopolskiej mówią to zazwyczaj źle. A
        > dlaczego??? Prawdą tez jest, że takie sensacyjki typu pies+dziecko sa dla
        > dziennikarzy chlebem, jednak mało jest tych dobrych wejść o Wąbrzeźnie.
        > Pomóżcie mi uporządkowac myśli - dlaczego tak jest???

..... a o czym miałoby być to dobre wejście o Wąbrzeźnie koniu?
    • Gość: PEGAS Re: Gryzą nie tylko u nas IP: *.Wabrzezno.com.pl 02.08.02, 19:13
      6-letnia dziewczynka pogryziona przez psa walczy o życie w szpitalu w
      Proszowicach w Małpolsce.
      No to mamy czarną serie na pieski.
      • Gość: Figo Re: Gryzą nie tylko u nas IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 08:39
        Bo te hycle (patrz straż miejska) nic nie robia. Baki zbijaja i bebzuny im rosna. Ale żeby się ruszyc? Tupniesz mocniej to uciekna. Po zmroku to się chyba wcale na mieście nie pokazuja. Wlepiliby paru gościom z psami bez kaganca mandaty to by się nauczyli. A tak mamy co mamy. Kilka lat temu pies pogryzł mojego kumpla w rękę. Fuj, tfe. Paskudnie to wyglało. W tym roku w piaskownicy na osiedlu Matejki pies pogryzł siostrzenicę mojego kumpla. Ucho miał szyte prawie dookoła. Jeszcze nie wiedza czy nie będzie uszkodzen słuchu. I co wy na to? Ludzie to wyobraźni nie maja....
        • Gość: NIN Re: Gryzą nie tylko u nas IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 08:55
          Fakt, pies wąbrzeski ostry jest. Szczególnie owczarek wąbrzeski podpalany, ta
          rasa nie popuści. Widzi obcego ugryźć musi a i swojego dziabnie.
          • Gość: Figo Re: Gryzą nie tylko u nas IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.08.02, 09:22
            Noooooooo....... Mój kolega z pracy (były), który przeniósł się do Brzydgoszczy też miał owczarka wabrzeskiego podpalanego. To dopiero była bestia ;-)))))
            • Gość: PEGAS Re: Gryzą nie tylko u nas IP: *.Wabrzezno.com.pl 05.08.02, 16:36
              Gość portalu: Figo napisał(a):

tak a szczególnie owczarki wąbrzeskie podpalene wyczuwają z Bydgoszczy - od
              razu wargi im drżą i szczęki się zaciskają.
    • Gość: novy Re: Wąbrzeźno w Teleekspresie IP: 80.51.243.* 25.04.03, 21:58
      tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka