wasylij 29.09.02, 16:27 Jeszcze takiej ściemki jak na forum wąbrzeskim to nie widziałem. Śledzę wątki od jakiegoś czasu i mam wrażenie, że pleciecie byle tylko ilość postów zachować i pozycję lidera w województwie utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Ale tutaj nuda na tym Waszym forum IP: *.Wabrzezno.com.pl 29.09.02, 18:48 A skąd ty się tutaj wziąłeś wasilij???? I dlaczego skoro obserwowałeś co się dzieje nie dokonywałeś żadnych wpisów????? A może wybory idą i trzeba sie uaktywnić co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Ale tutaj nuda na tym Waszym forum IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 29.09.02, 20:29 A mnie sie wydaje, ze wabrzeskie forum jest po prostu bezpretensjonalne, nikt nie szpanuje niepotrzebnie, w odroznieniu od innych forow gdzie ludzie obrzucaja sie nawzajem i to niezle, sic !!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Ale tutaj nuda na tym Waszym forum IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 09:42 Zadziwiasz Wasylij. Z jednej strony uważasz, że nasze forum to ściema i nuda, a z drugiej przyznajesz, iż śledzisz jego wątki. Czy aż tak bardzo się nudzisz, że zaglądasz nawet na te najbardzej nudne fora, czy też może jesteś masochistą i sprawia ci to przyjemność? Pzdr. i polecam wątki w stylu: "Kto waszym zdaniem zostanie Prezydentem Warszawy?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Ale tutaj nuda na tym Waszym forum IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 09:53 Lepsze nasze nudne forum, niż twoje. Tam dopiero musi byc kicha. Wasylij? Skad jesteś? Z Ukrainy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Ale tutaj nuda na tym Waszym forum IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 10:27 Każdy ma prawo do własnego zdania. Wasylij wyraził je w sposób jednoznaczny a więc dziękujemy za występy a my bawimy się dalej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Ale tutaj nuda na tym Waszym forum IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.09.02, 10:33 Nieco moge cię oświecić Figo. Otóż nasz kolega wasylij dotychczas nie zamieszczał swoich postów na żadnym z forów regionalnych, czy tematycznych gazety. Możemy w związku z tym czuć się w jakiś sposób wyróżnieni, tym bardziej, że inicjacja wypadła okazale. Pozostaje nam kibicowanie nowemu dyskutantowi i liczenie na to, że jednym postem się nie zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Skoro my nudni, to świetnie do nas pasujesz... 30.09.02, 14:27 wasylij napisał(a): > Jeszcze takiej ściemki jak na forum wąbrzeskim to nie widziałem. Śledzę wątki > od jakiegoś czasu i mam wrażenie, że pleciecie byle tylko ilość postów > zachować i pozycję lidera w województwie utrzymać. Nie ma nic gorszego niż jakiś śmiertelny nudziarz, który sam wprawdzie nie ma nic do powiedzenia, ale plącze się po różnych forach, żeby okazać swoje niezadowolenie. Wasylij, chłopie, ani to, ani żadne inne forum nie istnieje po to, żeby cię zabawiać. Nie podoba ci się? To czego tu szukasz? Idź na 'Erotykę' albo inny idiotikon, gdzie temperatura rozmów wrze i wszytskie są na bardzo wysokim poziomie. A swoją drogą, jest takie powiedzenie: "Ludzie inteligentni nigdy się nie nudzą." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Skoro my nudni, to świetnie do nas pasujesz.. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.10.02, 10:08 Chyba mieliście wszyscy rację - ten Wasilij już sie zapewne nie uaktywni. Powiedział co wiedział i zwinął się błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Skoro my nudni, to świetnie do nas pasujesz.. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 01.10.02, 14:51 Pamiętam gościa pod pseudo "JA" też szybko spłynał(ła). Teraz mamy już dwóch. Trzeba będzie robic karby na monitorze. ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś