Dodaj do ulubionych

Wielki Świat :))????

10.11.02, 17:53
A może mały, jaki ten świat jest mały :))??? Czy zdazyło wam sie kiedys
spotkac kogos ze znajomych w wielkim swiecie albo w wirtualnym swiecie :))???
Bo mnie tak !!!! I to pare razy !!! A jaka to była niespodzianka ??? Aż oczy
przecierałam ze zdumienia ????? Bo nielada gratką jest spotkac sie na koncu
swiata z kimś , kto mieszka parę przecznic za mną a jeszcze wiekszą gratką
jest w gąszczu wirtualnych stron natrafić na znajomy nick :))???
Pozdrowko .
Obserwuj wątek
    • Gość: moooni Re: Wielki Świat :))???? IP: *.cki.pl 10.11.02, 17:58
      naka napisała:

> Czy zdazyło wam sie kiedys
      > spotkac kogos ze znajomych w wielkim swiecie albo w wirtualnym swiecie :))???

Ba, pewnie, że tak :)
      Zaglądam sobie kiedyś na forum wąbrzeskie, myślę sobie, ze nikogo znajomego
      raczej nie spotkam, a tu chapsik: Maciek, Intruder, teraz Naka :)
      Piekne to :))

--
      moooni
    • Gość: mrozosia Re: Wielki Świat :))???? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:59
      Ełk pozdrawia Wąbrzeźno!
      przychylam sie do tego, że swiat jest maly i to niezaleznie czy ten wirtualny
      czy rzeczywisty.
      gdy przed 3 laty bylam w N.Jorku nie znalam tam nikogo, a pewnego razu idac
      ulica spotkalam chlopaka, wydal mi sie znajomy wiec sie obejrzlam, on uczynil
      to samo.zaczelismy rozmawiac, no i okazalo sie ze on uczyl sie w tej samej
      podstwowce, tylko rok nizej, niby znalismy sie tylko z widzenia , ale i tak
      milo bylo sie spotkac. pozniej jeszcze spotkalam pare innych osob z mego
      rodzinnego miasta.
      a w inernecie : niedawno kolezanka mi mowila ze czatuje z takim fajnym kolega z
      W-wy, on pracuje tam i tam, ma tyle lat ale nie wyglada na swoj wiek.. a ja
      skojarzylam ze to moze byc rowniez moj znajomy i mowie jej ze on ma na imie tat
      a tak...i okazalo sie ze to ten sam czlowiek.
      w USA byly prowadzone takie badania: za pomoca 6ciu maili przez 6 osob mozna
      dotzrec do kogos nam dawno temu znajomego...nie wiem czy za pomoca 6 ciu
      maili , ale moim zdaniem do kazdego mozna dotrzec...
      pozdrawiam
    • Gość: Maciek Re: Wielki Świat :))???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 11.11.02, 20:02
      Sluszne stwierdzenie Nako, ze swiat jest maly,..... i robi sie coraz
      mniejszy !! Ja tu bywam, bo Wabrzezno to miejsce mojego urodzenia, sic !! A czy
      wy Naka i Moonie mozecie zdradzic jakie wy macie powiazania z Wabrzeznem ??
      I przy okazji zapraszam do czestego wpadania tutaj.
      • Gość: PEGAS Re: Wielki Świat :))???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 11.11.02, 22:05
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Sluszne stwierdzenie Nako, ze swiat jest maly,..... i robi sie coraz
        > mniejszy !! Ja tu bywam, bo Wabrzezno to miejsce mojego urodzenia, sic !! A
        czy
        >
        > wy Naka i Moonie mozecie zdradzic jakie wy macie powiazania z Wabrzeznem ??
        > I przy okazji zapraszam do czestego wpadania tutaj.
        A dla mnie internet tez przyczynil sie do "zapomianych " juz znajomosci ze
        szkoly stredniej, dzieki gadu-gadu, czy icq odnalazlem, badz odnaleźki mnie
        starzy znajomi. Świat jest naprawdę mały. STOP. Wolna Czeczenia. STOP,
      • moooni Re: Wielki Świat :))???? 12.11.02, 09:23
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> A czy wy Naka i Moonie mozecie zdradzic jakie wy macie powiazania z
        Wabrzeznem ??
        Ja! Ja! Ja! Ja mam :)
        Dawno dawno temu, jak jeszcze sobie studiowałam w Toruniu to w mojej grupie
        było kilka osób z Wąbrzeźna. Bardzo miło wspominam Martę, z którą do niedawna
        jeszcze miałam stały kontakt. Kilka miesięcy temu coś nam się urwało ;-(
        Poza tym mój kuzyn wyżenił się w Wąbrzeźnie :) Mieszkają w Toruniu, ale bratowa
        pochodzi z Wąbrzezna.
        A Naka niech sama opowie :)

> I przy okazji zapraszam do czestego wpadania tutaj.
        W imieniu Naki i własnym: Dziekujemy bardzo :) Teraz to już mamy odgórne
        pozwolenie i tak szybko sobie stąd nie pójdziemy ;)

--
        moooni@gazeta.pl
        icq 46479443
        • Gość: PEGAS Re: Wielki Świat :))???? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.11.02, 11:23
          ok - trzymam Ciebie za słowo droga forum-owiczko.
          • naka Re: Wielki Świat :))???? 12.11.02, 12:12
            Zbieg roznych okolicznosci i wydarzen z ostatnich dni spowodował, ze
            posurfowałam w głąb wirtualnego świata i okiem odkrywcy - ujrzałam znajomy
            nick:))
            Pozdrowka.
            • Gość: Maciek Re: Wielki Świat :))???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 12.11.02, 15:54
              naka napisała:
              Zbieg roznych okolicznosci i wydarzen z ostatnich dni spowodował, ze
              posurfowałam w głąb wirtualnego świata i okiem odkrywcy - ujrzałam znajomy
              nick:)) Pozdrowka.

Naka, ty jednak masz NOSA, hmm :)) A swoja droga to milo cie spotkac w tym
              nieznanym ci jeszcze terenie.
              • naka Re: Wielki Świat :))???? 12.11.02, 17:22
                Mnie tez jest miło was poznać.
                • Gość: PEGAS Re: Wielki Świat :))???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 12.11.02, 22:01
                  powiem krótko Wasza obecność ożywiła znacząco forum, dała nowe oznaki zycia, bo
                  ostatnio to tutaj tętniło nudą - no może wanilia próbowała cos ratować.
                  • Gość: Maciek Re: Wielki Świat :))???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 12.11.02, 22:43
                    Moooni, takie masz powiazania z Wabrzeznem, ze praktycznie...........mozemy sie
                    nazywac rodzina :))
                    • naka Re: Wielki Świat :))???? 13.11.02, 17:31
                      No to trzeba uczcic !!! Jak sie prawie rodzina odnalazła to prawie rodzina
                      swietowała :))) To kiedy imprezka :))??????
                      • Gość: PEGAS Re: Wielki Świat :))???? IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 13.11.02, 19:10
                        Ja proponuję spotkajmy sie w Nautiliusie 30 listopada czyli w andrzejki. Na
                        pewno będzie czadersko. pzdr.
                        • Gość: Maciek Re: Wielki Świat :))???? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 13.11.02, 19:25
                          PEGAS chyba przyslesz po mnie "space shuttle" zebym i ja rowniez mogl wziac
                          udzial w tej tak naglosnionej imprezie w Nautiliusie, bo inaczej sie zaplacze,
                          ze wszystko odbedzie sie beze mnie.
                          • naka Re: Wielki Świat :))???? 13.11.02, 21:11
                            Nie mozesz sie zapłakac, bo to ty jestes rodzina . A rodzina musi byc
                            obowiazkowo !!!! Samo miejsce spotkania jest miejscem magicznym a magia - sam
                            wiesz - czary mary i........co tam roznica czasowa ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka