Gość: NIN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 10:05 Czy ktoś z szacownych internautów posiada jakiekolwiek informacje na temat postaci por. Kozubka? Wiem tylko tyle, że "wsławił się" i "kładł podwaliny", może coś więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAB Re: Porucznik Kozubek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:10 Gość portalu: NIN napisał(a): > Czy ktoś z szacownych internautów posiada jakiekolwiek informacje na temat post > aci por. Kozubka? Wiem tylko tyle, że "wsławił się" i "kładł podwaliny", może c > oś więcej ... Porucznik Kazubek odznaczył się przy budowaniu zrębów i kładzeniu podwalin. Później pracował na Koszykowej. Potem przeszedł na Rakowiecką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Porucznik Kozubek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 10:17 Gość portalu: KAB napisał(a): > Porucznik Kazubek odznaczył się przy budowaniu zrębów i kładzeniu podwalin. > Później pracował na Koszykowej. Potem przeszedł na Rakowiecką .... no właśnie i na Rakowieckiej ślad się po nim urywa, zreszta nie tylko po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Porucznik Kozubek 18.11.02, 12:03 To jest bardzo powazna sprawa. Trzeba wynajac Colombo albo naszego rodzimego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Porucznik Kozubek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 12:15 naka napisała: > ...albo naszego rodzimego ?? Fakt, ten nasz świętotrójcowy ma już pewne sukcesy na swoim koncie, ale ostatnio cosik się przyczaił, pewno wietrzy nową sprawę. Uważaj żeby nie wykrył, że jesteś mężczyzną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Porucznik Kozubek IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.11.02, 18:28 A ktoz to ten Kozubek ?? Oswieccie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Porucznik Kozubek 19.11.02, 20:01 Maciek !! a od czego encyklopedia :))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Porucznik Kozubek IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 18:36 naka napisała: Maciek !! a od czego encyklopedia :))??«««« Podanie mi tej informacji tu na forum nie zajeloby ci duzo wiecej czasu niz napisanie : "Maciek, a od czego encyklopedia". A mnie zaoszczedziloby to czas, plus nie bylbym narazony na wdychanie kurzu nagromadzonego obficie na dawno nieuzywanej encyklopedii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Porucznik Kozubek 20.11.02, 20:19 Uff !!! ostry wpis, zerknełam na godzinę, pewnie byłes głodny bo to czas twojego lunchu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Porucznik Kozubek IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 21:16 Naka, to zaczyna byc niepokojace; nawet godziny mojego lunchu sa lustrowane, hmm :)) Ale przyznam, zgadlas bez pudla. Intuicja kobieca to wrecz wartosc przyslowiowa, ale ty masz jej zapewne w trojnasob ( nie wiem czy to dobre slowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Porucznik Kozubek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.12.02, 15:10 Naka nie wie kto to i ściemnia. Wnuk por. Kozubka - Dariusz Kozubek gra obecnie w I ligowym zespole Garbarnia Szczakowianka Jaworzno (i to całkiem nieźle) :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Porucznik Kozubek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.01.03, 09:05 Widziałem Kozubka. Kupował bułki w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś