Dodaj do ulubionych

Porucznik Kozubek

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 10:05
Czy ktoś z szacownych internautów posiada jakiekolwiek informacje na temat postaci por. Kozubka? Wiem tylko tyle, że "wsławił się" i "kładł podwaliny", może coś więcej ...
Obserwuj wątek
    • Gość: KAB Re: Porucznik Kozubek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 10:10
      Gość portalu: NIN napisał(a):

> Czy ktoś z szacownych internautów posiada jakiekolwiek informacje na temat
      > aci por. Kozubka? Wiem tylko tyle, że "wsławił się" i "kładł podwaliny", może
      c
      > oś więcej ...

Porucznik Kazubek odznaczył się przy budowaniu zrębów i kładzeniu podwalin.
      Później pracował na Koszykowej. Potem przeszedł na Rakowiecką
      • Gość: NIN Re: Porucznik Kozubek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.11.02, 10:17
        Gość portalu: KAB napisał(a):

> Porucznik Kazubek odznaczył się przy budowaniu zrębów i kładzeniu podwalin.
        > Później pracował na Koszykowej. Potem przeszedł na Rakowiecką

.... no właśnie i na Rakowieckiej ślad się po nim urywa, zreszta nie tylko po nim.
        • naka Re: Porucznik Kozubek 18.11.02, 12:03
          To jest bardzo powazna sprawa. Trzeba wynajac Colombo albo naszego rodzimego ???
          • Gość: KAB Re: Porucznik Kozubek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 12:15
            naka napisała:

> ...albo naszego rodzimego ??

Fakt, ten nasz świętotrójcowy ma już pewne sukcesy na swoim koncie, ale
            ostatnio cosik się przyczaił, pewno wietrzy nową sprawę. Uważaj żeby nie
            wykrył, że jesteś mężczyzną;-)
            • Gość: Maciek Re: Porucznik Kozubek IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 19.11.02, 18:28
              A ktoz to ten Kozubek ?? Oswieccie mnie.
              • naka Re: Porucznik Kozubek 19.11.02, 20:01
                Maciek !! a od czego encyklopedia :))??
                • Gość: Maciek Re: Porucznik Kozubek IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 18:36
                  naka napisała:
                  Maciek !! a od czego encyklopedia :))??««««

Podanie mi tej informacji tu na forum nie zajeloby ci duzo wiecej czasu niz
                  napisanie : "Maciek, a od czego encyklopedia". A mnie zaoszczedziloby to czas,
                  plus nie bylbym narazony na wdychanie kurzu nagromadzonego obficie na dawno
                  nieuzywanej encyklopedii :))
                  • naka Re: Porucznik Kozubek 20.11.02, 20:19
                    Uff !!! ostry wpis, zerknełam na godzinę, pewnie byłes głodny bo to czas
                    twojego lunchu :))
                    • Gość: Maciek Re: Porucznik Kozubek IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 20.11.02, 21:16
                      Naka, to zaczyna byc niepokojace; nawet godziny mojego lunchu sa lustrowane,
                      hmm :)) Ale przyznam, zgadlas bez pudla. Intuicja kobieca to wrecz wartosc
                      przyslowiowa, ale ty masz jej zapewne w trojnasob ( nie wiem czy to dobre
                      slowo).
                      • Gość: Figo Re: Porucznik Kozubek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 05.12.02, 15:10
                        Naka nie wie kto to i ściemnia. Wnuk por. Kozubka - Dariusz Kozubek gra obecnie w I ligowym zespole Garbarnia Szczakowianka Jaworzno (i to całkiem nieźle) :-DDDDD
                        • Gość: Figo Re: Porucznik Kozubek IP: gateway.d* / 10.3.36.* 02.01.03, 09:05
                          Widziałem Kozubka. Kupował bułki w sklepie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka