Dodaj do ulubionych

Bal Wiadomości Wąbrzeskich

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 08:14
Już po raz którys z kolei (może ktoś napisze który) w WDK odbędzie się Bal
lokalnej gazety Wiadomości Wąbrzeskie. Z tego co wiem, Bal nieprzerwalnie sie
odbywa, podobnie jak lokalna gazeta WW wychodzi nieprzerwalnie od początku
istnienia samorządów. Taka długowieczność tej gazety to już jest całkiem
niezły wynik nawet na skalę krajową (z tego co wiem, gazety lokalne w tym i
WW były tematem niejednej pracy magisterskiej). Wiadomo WW jak i bale miały
swoje lata chude i tłuste, jedno jest pewne i jedno i drugie jest tzn gazeta
wychodzi a bale się odbywają i to już jest coś.
Dla nie wtajemniczonych chcę powiedzieć, że ten Bal WW uważany jest w
Wąbrzeźnie za jeden z najbardziej prestiżowych i to nie tylko przez redakcję
WW, ale co najważniejsze przez samych mieszkańców. A Może ktoś z was się
wybiera na ten Bal - odbedzie on się w styczniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: NIN Re: Bal Wiadomości Wąbrzeskich IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 09:05
      Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> Dla nie wtajemniczonych chcę powiedzieć, że ten Bal WW uważany jest w
      > Wąbrzeźnie za jeden z najbardziej prestiżowych i to nie tylko przez redakcję
      > WW, ale co najważniejsze przez samych mieszkańców.

Jakich mieszkanców? Co maja wspolnego mieszkancy do balów urzadzanych przez władzę dla władzy? W latach kiedy redaktorzy WW nie byli u steru, pies z kulawa noga tam nie zagladał. Z pewnościa teraz znajadzie się wielu serdecznych przyjaciół, którzy zechca bawic się w towarzystwie ludzi z świecznika.
      Od kiedy PEGAS lubisz takie "prestiżowe" imprezy?
      • Gość: PEGAS Re: Bal Wiadomości Wąbrzeskich IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 10:14
        Sorki NIN ja nie napisałem, że lubię takie "prestiżowe imprezy" tylko
        informowałem, że takowy bal się odbywa i ma dużą popularność, nawet w tych
        chudych latach dla WW. Takie jest moje zdanie. Osobiście to ja wcale nie
        przepadam za balami, a więc i tym o którym mowa w wątku. A to, że serdecznych
        znajdzie się wielu, którzy przyjdą to kłaniam czoło - w 100% zgadzam się z
        Twoją opinią.
        • Gość: NIN Re: Bal Wiadomości Wąbrzeskich IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 10:26
          To ciekawe. Spójrz, podobnie jak ty nie cierpię wszelkiego rodzaju bali, a mimo to jutro (co tam jutro, dziś również "po linii zakładowej") będziemy uczestniczyc w tego rodzaju imprezkach. Chore, nieprawdaż?
          • Gość: PEGAS Re: Bal Wiadomości Wąbrzeskich IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 11:11
            No fakt, jednak co innego uczestnictwo w takim balu a co innego to lubic, bądź
            nie cierpieć takich imprez. Powiedzmy tak - jak mus to mus. I wszystko - nie
            zawsze robimy rzeczy które tylko uwielbiamy, bądź znosimy, niektóre czynności
            trzeba wykonać - na powiedzmy dla "dyplomacji" he he hehe
          • Gość: PEGAS Re: Bal Wiadomości Wąbrzeskich IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 11:12
            sprostowanie - co nie oznacza, że jestem dyplomatą....!!!!!
          • Gość: PEGAS 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.12.02, 11:13
            I jeszcze coś to jest post 3000 he he he
            • Gość: Maciek Re: 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 30.12.02, 13:36
              Sylwestrowe bale czy inne imprezy mozna lubiec lub nienawidzic, ale wiaze sie
              to z tradycja. A przeciez my Polacy tak jestesmy przywiazani do tradycji,
              sic !! I dla samego tego sylwestrowe imprezki jeszcze dlugo beda czescia naszej
              egzystencji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka