Dodaj do ulubionych

od administatora słów kilka

10.06.08, 22:51
Witam

Sporadycznie zaglądam tutaj (a szkoda), jednak jak już tutaj jestem to pokasowałem coś - a to coś to jarmark różnych ogłoszeń łącznie z anonsem towarzyskim (to taki przywilej admina). Kiedyś to forum wrzało, było absurdem, prześmiewało w sposób estetyczny, dzisiaj tutaj gości jarmark. Widać zbyt wiele nie mamy do powiedzenia. Smutne to ale prawdziwe. Pozdrawiam wszsytkich nowych forumowiczów. Rozgrzejcie to forum jak niegdyś nin15, figo15, pegas15 i Hubert oraz kilku innych. To wspaniała zabawa ale i nie tylko. Przypominam że internet nie jst od tego aby pleść co popadnie. Tutaj każde wejście jest rejestrowane.
14 czerwca 2007r. napisałem "Chciałbym dla nowych użytkowników forum wąbrzeskiego powiedzieć tylko tyle, że kiedyś na tym forum istniała pewna etyka i życzyłbym sobie aby to forum miało i reprezentowało pewien poziom. Wiem, że tak może być - bo tak było. Ok czasy się zmieniają, są
tez kolejne osoby odwiedzające forum - to cieszy, ale jak słusznie zauważył figo15 na litość boską dlaczego forum wąbrzeskie jest od jakiegoś czasu programem "ktokolwiek widział ktokolwiek wie". Przecież jest tyle ciakawych spraw i można mnozyć tysiące nowych wątków co w mieście i nie tylko.
Pozdrawiam wszystkich nowych użytkowników serdecznie i proszę nie wpisywać treści obraźliwych i treści które sa moralnie powiedzmy naganne. Ja ze swojej strony będe kasowac te wątki, w innych okolicznościach mogę uruchomić inne procedury."
Z całą odpowiedzialnością podtzrymuję to co rok temu napisałem

pegas15
Obserwuj wątek
    • marguine Re: od administatora słów kilka 19.06.08, 18:19
      będę się pilnował... no ale rzeczywiście nowych wątków to raczej nie przybywa,
      szkoda bo dyskusje ciekawe były :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka