oldzinka Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 23.06.08, 08:13 Monicus od razu na zapas dwie sztuki hihi Odpowiedz Link
monicus Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 23.06.08, 10:38 nooo dokladnie. raczej na prezent niz na zapas, ale moze zapas to jest pomysl... Odpowiedz Link
987ania Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 26.06.08, 10:38 Nie bądźcie zdziwione, że dostarcza jakaś agencja pocztowa i jeszcze 10zł za, bo tylko za pobraniem książka. Odpowiedz Link
monicus Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 26.06.08, 10:52 no to niezle. dobrze ze piszesz, bo od nich ani slowa a ja bez kasy Odpowiedz Link
987ania Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 26.06.08, 11:00 pani Irena sama wysyła te książki, a wnuczek jej konto na allegro założył. Trzy dni zero kontaktu a tu wczoraj patrzę avizo i jakiś PAF Operator Pocztowy. No i dodzwonić się nie można, mimo iż jest telefon i jeszcze dowiedziałam się od Ireny, że 10zł za pobranie z wysyłką. Książka w Łodzi, ja w Wawie i nie wiem jak ją odbiorę, bo mnie w Łodzi nie będzie. Poczta to by mamie ją wydała a tak to nie wiadomo. Odpowiedz Link
oldzinka Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 28.06.08, 18:53 A ja czekam i czekam i doczekać się nie mogę... Odpowiedz Link
987ania Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 29.06.08, 14:57 Irenka wysyła to przez tą firmę www.paf.pl/ na adres podany na allegro. PAF zostawia awizo i nie chcą dowozić powtórnie. Zadzwoń do nich i zapytaj, może czeka na Ciebie książka. Odpowiedz Link
oldzinka Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 30.06.08, 22:16 właśnie dziś mnie odwiedził bardzo wąsaty operator pocztowy z książką Irenki.) Dopiero przeglądałam, ale już jestem wzruszona Odpowiedz Link