Dodaj do ulubionych

Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro

22.06.08, 21:04
i w dodatku z autografem, osmile
Obserwuj wątek
    • oldzinka Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 23.06.08, 08:13
      Monicus od razu na zapas dwie sztuki hihi smile
      • monicus Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 23.06.08, 10:38
        nooo dokladnie. raczej na prezent niz na zapas, ale moze zapas to jest pomysl...smile
    • 987ania Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 26.06.08, 10:38
      Nie bądźcie zdziwione, że dostarcza jakaś agencja pocztowa i jeszcze 10zł za, bo
      tylko za pobraniem książka.
      • monicus Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 26.06.08, 10:52
        no to niezle. dobrze ze piszesz, bo od nich ani slowa sad a ja bez kasy
        • 987ania Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 26.06.08, 11:00
          pani Irena sama wysyła te książki, a wnuczek jej konto na allegro założył. Trzy
          dni zero kontaktu a tu wczoraj patrzę avizo i jakiś PAF Operator Pocztowy. No i
          dodzwonić się nie można, mimo iż jest telefon i jeszcze dowiedziałam się od
          Ireny, że 10zł za pobranie z wysyłką. Książka w Łodzi, ja w Wawie i nie wiem jak
          ją odbiorę, bo mnie w Łodzi nie będzie. Poczta to by mamie ją wydała a tak to
          nie wiadomo.
          • oldzinka Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 28.06.08, 18:53
            A ja czekam i czekam i doczekać się nie mogę...
            • 987ania Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 29.06.08, 14:57
              Irenka wysyła to przez tą firmę www.paf.pl/ na adres podany na allegro.
              PAF zostawia awizo i nie chcą dowozić powtórnie. Zadzwoń do nich i zapytaj, może
              czeka na Ciebie książka.
              • oldzinka Re: Nowa książka I. Chołuj jest na Allegro 30.06.08, 22:16
                właśnie dziś mnie odwiedził bardzo wąsaty operator pocztowy z
                książką Irenki.) Dopiero przeglądałam, ale już jestem wzruszona wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka