Dodaj do ulubionych

Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka????

24.01.04, 12:33
Jest w miescie tyle pizzerni i o zgrozo powstają dalej wiec dlaczego zaden z
naszych lokalnych wlascicieli interesów nie pomysli o otwarciu takiego
lokalu.Ja osobiście gdybym miał taka możliwość (czytaj kasa)długo bym sie nie
zastanawial i sprowadził jakiegoś skośnookiego do rozwiniecia tego rodzaju
działalności.Dla mnie wydaje sie że była by to trafiona inwestycja bo
pamietam otwarcie pierwszej pizzerni na ul. Piekarskiej i kolejki jakie tam
były na początku bo na pizze czekało sie na stojąco lub przed lokalem z nosem
przyklejonym do szyby hehe .Wiec czekam na pierwsza Chińską knajpkę w
Gorlicach .............:)
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 24.01.04, 16:38
      oj bardzo lubie chinszczyzne,mniam,mniam szkoda ze w gorlicach jeszcze takiej
      knajpy nie ma!!!!
      • zawisza777 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 25.01.04, 19:28
        W sumie to nie jest zly pomysl...poki co zapraszam do NS na chinszczyzne...:)
        • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 25.01.04, 20:58
          w saczu jest a w gorlicach nie ma? bu niedobrze, za to wczoraj poszlam na
          kolacje do chinczyka,pycha bylo,nieukrywam ze to przez post jacy sie tak \stalo!
          ~
    • delfinek27 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 28.01.04, 12:50
      A jeśli juz mowa o chińczyku- to jak potrawa wam najbardziej smakuje?
      Ja najbardziej lubiałam zawsze "chrupiacego kurczaka" choć całkiem niezły jest
      też " kurczak w cieście kokosowym" - zawsze brałam którys z tych dwóch
      wczesniejszych ale ostanio zaczełam eksperymentować i polecam " kurczaka po
      tajsku" i " kurczaka po wietnamsku"
      A Wy co mi polecicie? Może wypróbuje nastepnym razem - a swoja drogą często
      jem na mieście- szczególnie jak mam zjazdy.
      Pozdrawiam Sedecznie i czekam na propozycje
      • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 28.01.04, 15:33
        moje ulubione chinskie?/sesame chicken-kurczak w sezamie po naszemu zdaje
        sie,lubie te ich dlugie kluski(chow mein)bardzo lubie tez egg drop soup)
        miam,nie wiem co serwuja w polskich chinskich restauracjach,ale chyba jest
        podobnie:)pozdrawiam delfinku
      • grekaa no zwariuję! 29.01.04, 10:23
        Ileż tych moich postów się jeszcze ukaże???
        Sorki Was za te dziwactwa! To nie moja wina:-)
    • grekaa ptasia grypa:-( 29.01.04, 10:16
      W azjatyckich knajpach teraz strach cokolwiek konsumować:-(
      Jakoś tak mnie to przeraża!

Co do fiksa teraz jeść????????
      Eh, dziś na obiadek walnę gulasz wołowy dla odmiany, a niech tam!
      Ptasia grypa, szalone krowy, wściekłe świnie... zwariować można.
    • asto72 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 29.01.04, 10:55

Pewnie - miala racje sp. babcia , mowiac ,ze zaleje swiat zolta rasa , ale ze
      na wlasne zyczenie ...... - tego sie pewnie niespodziewala...;-)))
      • zawisza777 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 29.01.04, 12:59
        Ja ma identyczne "samki" jak delfinek....dokladnie te same potrawy...hi hi :)
        Ale the best jest kurczak z kokosem...takie kuleczki kto jadl ten
        wie...wyprawcie sie Do NS. nad ORLEN ...tam naprawde jest dobre zarcie.
        Jesli chodzi o te wszystkie choroby wyminione to w naszym kraju troche nie maja
        racji bytu :) :)
        • grekaa Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 30.01.04, 09:51
          Myślisz, że po wczorajszym gulaszu trochę pożyjemy? ;-)hihi

Mamy takie wygórowane normy sanitarne? Nasz klimat nie pozwoli? ...
          Eh, nie byłaby taka pewna!:-(
          • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 30.01.04, 21:17
            pewno ze pozyjecie, jest nadprodukcja zywnosci to i trzeba ludzi nastraszyc
            zeby przystopowali z hodowla:) cmok
          • zawisza777 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 30.01.04, 21:49
            MOj znajomy ciagle po "chinczyku" mi mowi...ze dla pewnnosci chlapnie sobie
            kielicha zeby to chinskie "niedogotowne" jadlo zdezeynfekowac :D
            HEH jesli chodzi o mnie to jadlem w NS. NAD ORLENEM juz dziesiatki razy i
            zyje! :D
            • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 30.01.04, 22:32
              ale uwazaj na kota jak masz zawisz! roznie to moze byc, nigdy nie wiadomo czy
              to kura czy to moze twoj kot na talerzu(brrrrrrrrr alem paskudna i zlosliwa
              zolza!!!)
              • ouimet Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 31.01.04, 06:55
                hm...ide na chinskie jedzenie, a ...zamawiam ...kurczaka po wietnamsku.....

ja wiem,ze:chlebak,jak sama nazwa wskazuje,sluzy do noszenia granatow!

Powodzenia w zywieniu sie modnymi daniami...Za rok,za dwa ...wejdzcie na
                wage,albo popatrzcie na swoje i Przyjaciol dzieci-jak wygladaja!
                Wprowadzenie do zoladka -co pewien czas-imitacji zywnosci,zapewne nie zabije
                od razu,ale....trzeba wybierac:moda czy ROZUM!
                • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 31.01.04, 16:31
                  no ja wiem ze to nie jest sto procent chinszczyzna,ale chyba nas tak od razu
                  nie zabije ouimet,daj spokoj nie moze byc! hdhehe
                  • jacaaa2 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 02.02.04, 18:23
                    Możecie sobie pisać o tym jak chcecie czy o kotkach lub pieskach bo różne sa na
                    ten temat zdania co tam można przerobić na pyszne chińskie jedzonko ale w
                    Gorlicach jak narazie nie ma :( i pewnie długo nie bedzie a zjadło by sie
                    czasem i trzeba samemu kombinować w domu jakieś małe conieco
                    • ellenai Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 02.02.04, 18:29
                      kot ,pies,krolik czy inne bydle, ja i tak chinszczyzne lubie hehehhe:)
              • zawisza777 Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 02.02.04, 20:14
                pozwole sobie zacytowac KGR-a : " kot ,pies,krolik czy inne bydle, ja i tak
                chinszczyzne lubie hehehhe" :D
                Coz mysle ze jak bym wiedzial co jest na talerzu to napewno bym nie
                sprobowal...bleeeee :*
                • ellenai error! 02.02.04, 20:46
                  zawisza777 napisał:

> pozwole sobie zacytowac KGR-a : " kot ,pies,krolik czy inne bydle, ja i tak
                  > chinszczyzne lubie hehehhe" :D
                  > ---------------------------------------------------------------------------
                  hehehe zawisz to ja to napisalam hehehehhe cmok
                  • jacaaa2 a ja czekam!!! 23.04.04, 19:19
                    a ja dalej czekam na mądrego biznesmena z Gorlic z kasiurą co sobie zapoda taki
                    lokal w Gorlicach
                    • ellenai ale temat na czasie jacaaa 23.04.04, 19:40
                      bo ja dzis wlasnie ide do chinczyka na kolacje! super:0tak sie ciesze:)mniam
                      • delfinek27 Re: ale temat na czasie jacaaa 24.04.04, 00:54
                        ale smaka robicie - chyba jutro zrobie kurczaka w sosie słodko-kwaśnym ( w
                        koncu jakiś kot jeszcze mi sie pląta po podwórku) :)
                        • dominux Re: ale temat na czasie jacaaa 24.04.04, 01:58
                          Jacaaa2 świetny pomysł z tym Chińczykiem,byłoby super taki DarkPub-Chińczyk
                          hehe.Co do dań to ja polecam kurczaka po Wietnamsku i Sajgonki.
                          Ale następnym razem wypróbuje kurczaka z kokosem
                          • ellenai Re: ale temat na czasie jacaaa 24.04.04, 05:33
                            wlasnie jestem po kolacji ,pycha, kocham chinskie zarcie, chyba kota w nim nie
                            bylo!
                            • jacaaa2 Re: ale temat na czasie jacaaa 07.07.04, 18:47
                              no wlasnie kolejna pizzeryja po homoli -a gdzie chińczyk??????????????
                              • jacaaa2 Re: ale temat na czasie jacaaa 30.04.05, 21:59
                                czy któraś z pizzeryji wkońcu sie przekwalifikuje??? a może nowy skośny lokal
                                • giks Re: ale temat na czasie jacaaa 30.04.05, 22:46
                                  jaca no coś Ty przecieżw Chinach nie ma pizzy ;)
                                • piegowaty_fiolek Re: ale temat na czasie jacaaa 01.05.05, 09:57
                                  uwielbiam chinskie jedzenie! bardzo chetnie chodzilabym do takiej restauracji :)
                                  ale obawiam sie, ze nic z tego nie bedzie...
    • boski_yaro Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 10:06
      no tak się złozyło że w ramach inwstycji przejąłem jeden z lokali
      gastronomicznych w naszym mieście. Nei ma tam jak na razie nic z orientu ale
      kto wie ?? Niemniej jednak zapraszam na nasza specjalnośc jaką jest kebab, być
      może zabrzmi to jak samochwalstwo ale jest on rewelacyjny. Ponadto w ofercie
      mamy sałatki, makarony, i pizze na grubym i cienkim ciescie a dodatkowo coś
      zimnego do przepicia.
      Korzystając z waszych uwag chetnie wprowadze jakies zmiany w swoim lokalu ( na
      maire możliwosci technicznych i finansowych ) dlatego bardzo prosze o wszelkie
      uwagi, sugestie, podpowiedzi i pomysły co do menu, wystroju, atrakcji itp.
      • piegowaty_fiolek Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 10:12
        a gdzie ten lokal, jesli mozna wiedziec? 8)
      • wieczny_student Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 16:12
        Jaruś no nie ty mnie zadziwiasz.To twój lokal .Ale kebab dobry często go
        jem.Polecam fantastyczny.Jara nie lubię ale kebab polecam!
      • giks Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 16:44
        noo .. nie wiem czy dobrze kojarze lokal ale jeśli dobrze myślę to powiem tylko
        tyle, że: nie chodzę tam za często a wszystko dlatego, że ile razy tam byłam to
        zmarzłam :((( Może to jest już nie aktualne bo właśiwie to nawet nie pamiętam
        kiedy byłam ostatni raz.

Jaca już Ci poddał pomysł -> wprowadź do menu chińszczyznę a będziesz z
        pewnością miał co najmniej 2 stałych bywalców :D prawda jaca???
        • piegowaty_fiolek Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 20:07
          jesli chodzi o zmarzniecie, to juz wiem o jaki lokal chodzi ;)
          • giks Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 22:34
            wiesz fiołku teraz to już trochę straciłam pewność... Dzis będąć w mieście
            natknęłam sie na reklamę innego lokalu i nie wiem czy to na peawno chodzi o
            tamten czy może o ten bo też tam serwują kebaby więc chyba jarek musi nas
            doinformować bo inaczej będziemy żyć w domysłach :D
            • boski_yaro Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 01.05.05, 23:11
              zimno powiadacie Hmmmm Mamy na sali kominek więc myślę że zimno byc nie powinno
              ale gdyby zawsze coś możemy wykombinowac by było milej i przyjemniej klientowi.
              Co do adresu i nazwy nie chciałbym robic sobie tak wprost reklamy ale powiem
              tylko że kojarzy się z pewnym serialem o rodzinie pewnego włocha mafioza ;-))

Do wiecznego studenta No wiesz ja nigdy nie zabiegałem specjalnie o niczyją
              sympatię - jak ktoś mnie znam naprawde raczej nie narzeka na znajomośc ze mna -
              jak mnie nei zna osobiście a tylko z przekazów innych osób może myśleć dowolnie
              tak czy owak nic na to nie poradze bo nie mam na to wpływu. Ciesze się jednak
              że nasz kebab ci smakuje i zapraszam częściej do konsumpcji

Aaaaaa z ostatniej chwili: już wkrótce poszerzamy nasze menu o kilka nowych
              pizz i sałatek a także zupełnie nowych dań.
              • piegowaty_fiolek Re: Dlaczego w Gorlicach nie ma chińczyka???? 02.05.05, 10:47
                w takim razie to nie to miejsce, o ktorym myslalam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka