Dodaj do ulubionych

Jak sie okazuje nie tylko TVN

02.09.04, 12:24
ów "błachy" problem jakim są kredyty aregentynskie nieinteresuje GG ale jak
się okazuje interesuje wszystkie inne normalne media Jak do tej pory temat
pokazał TVN a najbliższy poniedziałek bedzie w Newsweeku a dziś doścobszerny
i bardzo dobrze wyjasniajacy rtechniki oszutswa artykuł ukazał się w gazecie
podatkowej oto link dla zaintersowanych
www.gazetapodatkowa.pl/index.php?s=a&id=5206&PHPSESSID=b3a8a5f9c85ad9bfba4a983a256514ed
Obserwuj wątek
    • utumno Re: Jak sie okazuje nie tylko TVN 02.09.04, 12:56
      Żadnych, yaro wniosków nie wyciągnąłeś z poprzednich "pouczeń". Przecież Gorlice
      nie leżą w Polsce, a problemów tu nie ma. Może z wyjątkiem kilku zatrutych jadem
      degeneratów ;-)
      Dobrze że napisałeś że problem ten interesuje normalne media, przynajmniej
      wiadomo kogo nie interesuje :)
      Dzięki za link.
      A tak na marginesie problem typu oszustwa kredytowo - pożyczkowe czy też
      "piramidy" lub "sieci" finansowe jest na tyle poważny że może doprowadzać do
      destabilizacji kraju. Tak stało się dobrych kilka lat temu w Albanii gdzie
      doprowadziło to nieomalże do wojny domowej. I u nas zdesperowani - oszukani mogą
      sięgnąć po broń, co zresztą już miało miejsce.
    • utumno podziękowania ? 02.09.04, 17:18
      Pospieszyłem sie trochę z tym dziękowaniem :-( Niestety nie mam 20 zł aby
      przeczytać ten artykuł, jak również nie prenumeruję wersji papierowej Gazety
      Prawnej. W związku z tym może przekopiujesz cały artykuł na Forum ?
      • boski_yaro upss 02.09.04, 19:53
        no niewpadłem na to że ktos może nie czytac gazety podatkowej Sorry Bije sie w
        pierś moja wina Z przyjemnością chetnie skopiuje (choć chwilowo nie mam
        skanera) i dam poczytać zainteresowanym
        • utumno Re: upss 02.09.04, 20:17
          Zapewniam cię że wielu nie czyta. Z moich znajomych jakieś może 5% lub mniej.
          Może po prostu skopiuj tekst jak masz dostęp do tej strony i wklej na Forum.
          • utumno artykuł ? 02.09.04, 22:35
            Chyba się już dziś nie doczekam tego artykułu.
            • utumno Re: artykuł ? 04.09.04, 17:09
              dalej nie ma.
              • boski_yaro Re: artykuł ? 04.09.04, 19:26
                wielce szanowny panie M.Ł ( ;-)) w końcu to już nie tajemnica Swoja drogą
                ciekawe kto padnie następny z nazwiska tutaj bo jak na razie tylko my dwaj)
                Niestety i ja nie mam kodu dostepu do tej stronki bowiem czytam wersje
                papierową tejże gazety Zamieszczając link widxziałem poczatek arykułu nie
                sprawdzajac czy klikając na opcje więcej coś się ujaze MEA CULPA bije się w
                pierś że zawaliłem Jesli jednak naprawde chcesz przeczytac mogę udostepnić Ci
                wersje ksero tegoz artykułu Gdzie mnie szukac wiesz napewno :-))
    • bizon_spoko Re: Jak sie okazuje nie tylko TVN 04.09.04, 22:02
      Z coraz większym rozczarowaniem i obawą o Twoje zdrowie psychiczne, czytam
      Twoje "wypowiedzi" Atakując zupełnienie nieznaną Ci osobę (gdyż ludzie o
      których piszesz nie zadają się z takimi niezrealizowanymi życiowo indywiduami),
      dajesz do zrozumienia wszystkim obraz twojego zdeterminowania i zachwiania
      równowagi ... Każy zdaje sobie sprawę, iż jesteś niezrealizowanym, niezdolnym i
      mało inteligentnym (Choć Ty o tym nie wiesz), karłem z Kujaw. Twój nieświeży
      oddech zabija to forum! Jad jakim karmisz nas tutaj, kładzie się jak zaraza na
      naszych umysłach. Po co....???! Nie masz szans przystać, czy konkurować z
      ludżmi, którzy tworzyli i tworzą obraz tego miasta w mediach. Z Twoim
      pokurczonym kształtem i rozdmuchanym ego, nie jesteś w stanie zrobić wrażenia
      na nikim, więc dlaczego na litość boska, dzielisz się z nami Swoimi obłędnymi,
      niesprawdzonymi, poniekąd kłamliwymi spostrzeżeniami. Człowieku (chyba),
      udowodnij nam Swą przydatność w Naszej społeczności miejszkiej. Zrób cos ze
      swoim życiem, zamiast leczyć Swą impotencję atakami na niewinnych ludzi.
      Nekrologów coprawda nie czytam, ale jeśli życzyłbyś sobie oglądać cudze, to
      może sam powinieneś napisać Swój, gdyż dla mnie i większośći znanych mi ludzi,
      jesteś martwy intelektualnie i moralnie już od dawna. Na koniec, błagam, mając
      tak nieuzasadnione aspiracje zostania dziennikarzem, czy "astronautą" :) NIE
      POPEŁNIAJ BŁĘDÓW ORTOGRAFICZNYCH. Proszę tez, abyś pozwolił podzielić sie moją
      opinią, kóra jest również opinią WIELU i pozwolił, aby ten list znalazł się na
      tym forum, do czego mamy prawo, które Ty sobie uzurpowałeś! BIZON
    • obserwator991 Re: Jak sie okazuje nie tylko TVN 04.09.04, 22:45
      Robisz w pory boski!!
    • bizon_spoko Re: Jak sie okazuje nie tylko TVN 05.09.04, 19:27

www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.relaz.pl%2Fart-market%2Fmotylek.swf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka