evikaaa 02.03.06, 18:20 Jak Wam się podoba nasz nowy hiiiiiiiiper market pod nazwą Lidl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyrka Re: LIDL 02.03.06, 22:31 Szczerze to mi się nie podoba! Pomijając już charakter tych sklepów, to architektoniczny niewypał!Kolejny piękny obiekt w Gorlicach!Nic tylko się modlić żeby się nam kolejne biedronki i lidle nie rozmnożyły,bo w końcu wiosna idzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strieder Re: LIDL 03.03.06, 22:08 To cie pociesze :D Na zawodziu ma powstać biedronka :P gdzieś niedaleko Grosaru i podobno budową "super"marketu w G-ch zainteresowana jest sieć KAUFLAND -> www.gorlice24.pl/news.php?id=119 Odpowiedz Link Zgłoś
patyrka Re: LIDL 03.03.06, 22:44 Faktycznie mnie pocieszyłeś!Poprostu SUPER!!!Jeszcze jeden "śliczny" i w ogóle wspaniały tani market. Niedługo na statystycznego mieszkańca Gorlic będzie przypadało po jednym sklepie w stylu biedronki i innych lidlów!Niedługo ilość biedronek przekroczy liczbę kościołów. Odpowiedz Link Zgłoś
evikaaa Re: LIDL 03.03.06, 11:06 Właśnie dzisiaj mój mąż miałby piękną czołówkę koło pływalni! Wyjeżdżał facet z Lidla i jechał na skróty pod prąd (przy betonowej barierze rozdzielającej pasy ruchu)i jeszcze miał pretensje że wszyscy mu mrugają.Więcej takich ...tylko czy kierowców czy sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
onaona11 Re: LIDL 07.03.06, 18:51 Szkoda czasu na zakupy w tym czymś !!! Ceny pomieszane , ciężko sie połapać a towar niewiadomo skąd ! Lepiej otworzyli by co ssuper a nie takie pieredolniki !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek19 Re: LIDL 16.03.06, 11:09 sklep jak sklep ,my w Krakowie tez takie "obiekty" mamy jedno co mi sie nie podoba to to ze kartą można płacic od 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
delfi28 Re: LIDL 22.03.06, 13:23 Uważam, że ten sklep to kolejna porażka. Byłam tam na zakupach i niczego sensownego nie kupiłam, poza tanim kremem czekoladowym i tanią (okropną ) czekoladą. A co do tego płacenia kartą to dobrze wiedzieć, że poniżej 20zł nie wolno. Denerwuje mnie to w takich sklepach, że nie można tam kupić popularnych artykułów typu produktów Danone, normalnego masła i tych wszystkich rzeczy, które sprzedają w "normalnych" sklepach. A ile idzie pieniędzy na te gazetki, które zaśmiecają nasze klatki schodowe.....:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
ceglarekm Re: LIDL 01.05.06, 11:12 Umiejscowienie stacji benz. i Lidla w tym miejscu to koszmarna decyzja, która na stulecia byc może zniweczyła kontynuację kamienicznej zabudowy dzielnicy Zawodzie. Jeśli ktos tego nie widzi to niech idzie do okulisty!!! Poza tym to tereny sportowe (7-9uprawianych dziedzin) niedaleko pięknej Góry Parkowej, która została zasłonięta przez "hotel" nijak pasujący do otoczenia. To jeśli idzie o architektoniczny kontekst miejsca. Natomiast co do handlowego aspektu Lidla się nie wypowiadam. Polecem polskie sklepy np. Handlowiec.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janwodniczek Re: LIDL 02.05.06, 14:00 kupiłem tam ostatnio jabłka, 2 banany,jakiś sok mamuśka kupiła raz krem czekoleadowy (czuć w nim było ale rozpuszczony cukier) ogólnie to poziom Biedronki jeśli nie gorszy bo dużo jest rzeczy nie wiadomo skąd (jak sie im np. opłaca wieźć z Niemiec pieczywo i przetwory mleczne ?????? ) Odpowiedz Link Zgłoś