Dodaj do ulubionych

"...piąta nad ranem..."

21.11.03, 04:44
"...moze sen przyjdzie?..."
Wlasnie wrociełem z Kraka z super imrezki w IMAXIE.
Nie ma co bylo fajnie a teraz to juz mi sie spac niechce heh :D
Tak ale pol przytomny to ja nie pojde do szkoly: Godzi 04.50 no no chyba
jednak pojde spac DOBRANOC ELLE bo TY chyba jako jedna nie spisz ;)
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: "...piąta nad ranem..." 21.11.03, 05:21
      Zawisz, kurde,przegapilam cie ,pol godziny temu tu byles a ja caly czas przed
      kompem i sie nie odzywasz:)))))) u mnie poznawo sie robi, bede zbierac sie
      spac:)))zawisz nie chrap glosno bo mnie obudzisz:))) cmok, wiesz
      co??//brakowalo nam tu ciebie tutaj"waszym popoludniem" buuuuuuu:((((
      • zawisza777 Re: "...piąta nad ranem..." 21.11.03, 14:07
        Coz Elle wiesz jak bylem przed 5 dopiero w domu ,chrapac nie bede obiecuje ;)
        dzieki Elle ale wiesz sa rzeczy na tym swiecie w realu ktore trzeba robic i nie
        mozna caly czas tu przy kompie ;) Wszystkiego po troche jak to mowia ;)
        • ellenai Re: "...piąta nad ranem..." 21.11.03, 18:26
          oczywscie ,ze net trzeba dawkowac z umiarem zeby nie przesadzic:))))hehehe,ale
          bolejemy nad tym jak cie nie ma,bo jest nas ciagle malo ,tych aktywnych,i jak
          jednej osoby brakuje to sie robi"niefajnie" ,dzis nie ma ciebie i
          giks,buuuuuu,ale wytrzymam te abstynecje:(((
    • ellenai Re: "...piąta nad ranem..." 21.11.03, 05:23
      acha..,mam nadzieje ,ze kac nie bedzie cie meczyl jutro, i ze imprezka byla
      super:))))
    • ellenai u mnie zle:))))hehe 21.11.03, 11:52
      czwarta rano dochodzi a ja nie spie!!!!!!!!zawisz to twoje "niespanie"przelazlo
      za ocean i sie do mnie dorwalo:(((((kurcze ,no to ja bede jak flak jutro rano:
      (((((((((eheh zawisz ja mam nadzieje,ze przepychasz ten dzien jakos:))))))))
      • zawisza777 Re: u mnie zle:))))hehe 21.11.03, 14:09
        Jezu jak dzis wstalem to...:(::( imprezka super oprocz atrkacji parkietowych to
        wygralem sie ze wszyst. czas w kulki i kregle...a poza tym przed imprezka
        wspanialym preludium bym Matrix Reak. w IMAXIE - na tym ekranie to
        poprostu "full wypas" :)
        • ellenai Re: u mnie zle:))))hehe 21.11.03, 18:27
          ja do "tylu chodze tez",ale to bynajmniej nie imprezka,tylko grypa,buuu:((
          • zawisza777 Re: u mnie zle:))))hehe 22.11.03, 12:33
            To sie trzeba "kurowac" prosze pani ;)
            • ellenai Re: u mnie zle:))))hehe 22.11.03, 16:24
              zawisz tak bede robic, na razie jednak kaszle sobie na monitor:))))) i jest
              ok:))))) pozdrawiam,ty uwazaj nie zlap jakiegos chorobska:))
              • zawisza777 Re: u mnie zle:))))hehe 28.11.03, 00:27
                HE He ja znowu sie rozimprezowalem ! wlasnie po jestem ;) tylko szkoda ze tak
                wczesnie sie skonczylo dla mnie ale jak trzeba rano wstac to trzeba ;)
                • ellenai Re: u mnie zle:))))hehe 28.11.03, 04:02
                  zawisz ty tak tydzien w tydzien imprezujesz? hehe nie za dobrze ci????ja
                  imprezowalam z indykiem na stole, dobre bylo:))))))))hehehehhe
                • giks No tak 28.11.03, 09:29
                  Teraz już wszystko rozumię - dlaczego mnie "nachodzisz" po nocach. ZAwisz
                  poprostu wrócił sobie z imprezki i ani myślał o spaniu hmm? Ehh fajnie masz.
                  Pamiętam czasy szkoły jak to sie imprezowało a potem rano na 8 się szło na
                  jakiś test z angielskiego lub matmy hi hi hi piękne czasy - najlepsze były
                  poniedziałki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka