Dodaj do ulubionych

Ankiety jeszcze są !!!!!

09.12.03, 15:23
Jeśli nie możesz obojetnie przejść obok ludzkiej krzywdy
Jeśli jesteś gotów pomóc innym
Jeśli możesz poświęcić swój czas dla ratowania innych
to jesteś idelanym kandydatem na WOLONTARIUSZA

w związku z czym zapraszam Cię serdecznie do wstapienia w szeregi
wolontariuszy 12 finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Na Twoje zgłoszenie czekamy w naszym biurze przy ul. Bieckiej 10 ( Dom
Handlowy PEPS) tel. 353 80 51 tylko do soboty 13 grudnia 2003r.

Weź ze sobą dowód osobisty lub legitymacje szkolną oraz zdjęcie do
identyfikatora i uśmiech dla nas.

Serdecznie zapraszam w imieniu całego Powiatowego Sztabu WOSP Gorlice 2004

dla wielbicielek powiem że zgłoszenia przyjmuje osobiście i telefony też ja
odbieram ;-)))

Z goracym pozdrowieniem - Jaruś
Obserwuj wątek
    • patrick78 a propos owsiaka:( 09.12.03, 19:30
      nie zebym podwazal szlachetnosc przedsiewzecia OSP,bo to jest bardzo potrzebna
      i sluszna impreza,ale jednak nie moge sie oprzec wrazeniu ,ze Owsiak to
      gwiazdor na sile.Nie widze w jego dzialaniu czystych intencji.Faktem jest ,ze
      rezultaty dobre sa ale jego osoba mnie wyjatkowo irytuje.Przerost formy nad
      trescia ,tak mozna to ujac w slowa.Oczywiscie ciesze sie,ze to wszystko dziala
      i sa ludzie gotowi pomoc ale Owsiak jest dla mnie nie do "przetrawienia"
      www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1816658.html
      zaznaczam Yaro,ze to nie jest skierowanie przeciw tobie,korzystam z watku aby
      wyrazic opinie o Owsiaku::) Tobie zycze jak najwiecej wolontariuszy i dobrych
      efektow.
      • ellenai Re: a propos owsiaka:( 09.12.03, 19:57
        Ja tez wielbicielka owsiaka to nie jestem( Yara owszem!!!! heheheh),trudno,
        chyba mlodziez potrzebuje kogos takiego jak on,trzeba na to popatrzec z dobrej
        strony.Mimo wszystko on ma jakis dobry wplyw na te masy,a ze swiety nie
        jest,hmmmmmm,niedobrze,ale trudno cos lepszego wymagac:((((
      • zawisza777 Re: a propos owsiaka:( 09.12.03, 19:59
        Patrick moim zdaniem jest juz dobrze ze do zorganizowania czegos takiego ktos
        sie wogole wzial...nie ma osob idealnych i to co zrobil w tym artykule w zaden
        sposob nie powinno go dyskwalifikowac.Napewno zrobil wiecej dobrego nie
        (potencjalnie) zlego. Oczywiscie nie ma ludzi idealnych i taka rzecz mogla mu
        sie zdarzyc a chyba nie dokladnie wiesz dlaczego tak sie stalo i jakie
        byly "pobudki" taki poczynan choc mogl tez sie powstrzymac. Jak zwykle na jego
        temat krazy wiele plotek i pomowien a zadne z nas nigdy nie bedzie wiedziec co
        jest(bylo) prawda. Nie powinnsmy go oceniac bo tak naprawde wogole Go nie
        znamy. Jesli mamy mowic cos zlego to tylko konkrety(potwierdzone,udowodnione).
        Licze ze w tym kraju sa jeszcze uczciwi ludzi :D
        • patrick78 Re: a propos owsiaka:( 09.12.03, 21:03
          Ja nie twierdze,ze owsiak ma zle pomysly,mnie tylko nie podoba sie to ten jego
          image,ale jest pewno tak jak twierdzi ellenai,ze dzieki temu trafia do
          mlodziezy.Ja wiem,ze nikt idealny nie jest,ale jednak owsiak dziala mi na nerwy
          i nic nie poradze:(
          • zawisza777 Re: a propos owsiaka:( 10.12.03, 10:50
            TEz prawda jak Ci dziala na nerwy to nikt na to nie poradzi ;) nepwno ma jakis
            sposob na trafienie przynajmniej do czesc mlodszego pokolenia bo oczywiscie nie
            wszystkim "podchodzi" jego "sposob na zycie". W sumie to kazdy mam chyba
            ta "gwiazde" sceny kultruralno-politycznej ktorej nie trawi! moja jest N.
            Kukulska...(nie wiem czemu?) ale juz tak mam i jej nie lubie.
            • ellenai Re: a propos owsiaka:( 10.12.03, 15:40
              zawisz Kukulskiej nie lubisz?a ona taka PIEKNA ,kurcze tez jej nie lubie:
              (((9jakos ci mlodzi "idole" mi w ogole nie podchodza,tetryczeje chyba ,ale
              dobrze mi z tym:))))))
              • zawisza777 Re: a propos owsiaka:( 10.12.03, 18:15
                ta...piekna to moze ona jest dla meza i jak spi ;) Zreszta co ja tu bede gadal
                inny lubia a ja akurat nie.
                Na szczescie nawet za mlodu nigdy nie mialem zadych idoli i b. dobrze heh!
                • ellenai Re: a propos owsiaka:( 10.12.03, 18:20
                  ja mialam idola! kurcze ale czlowiek byl glupi! ty facet jestes i wy panowie
                  w takie cos sie nie"bawicie" i dobrze:)))wiele stresu wam to zaoszczedza
                  heheheh:)))
                  • zawisza777 Re: a propos owsiaka:( 11.12.03, 11:59
                    Wydaje mi sie ze tu nie ma rozroznienia na plcie...wiekszosc za mlodu miala
                    kogos tj. "idola" ;) jesli chodzi o mnie to oszczedzielem sobie tego typu
                    zachowania i chyba z korzyscia tworzac sobie wlasny wizerunek swiata nie
                    przez "okulary idola" ;)
                    • ellenai Re: a propos owsiaka:( 11.12.03, 17:30
                      mozliwe ze masz racje z tym ze niezaleznie od plci ma idoli,w koncu kazdy
                      dorastajacy czlowiek ma swojego "role model":))dobry albo zly ale ma:)
            • patrick78 Re: a propos owsiaka:( 11.12.03, 17:18
              radzic nie chce na moje nerwy,czasem trzeba sie zdenerwowac:)robi to co
              robi,macie racje z tym i idolami,kazde mlode pokolenie ma takich i chyba
              dobrze:)
    • basman73 Re: Ankiety jeszcze są !!!!! 11.12.03, 21:17
      Heh.
      No to ja tylko ze wzruszeniem wspominam trzy pierwsze finały WOŚPU w naszym
      miasteczku, które współtworzyłem.
      Kto tu nie grał... HEY, Kobranocka, I'MTM, Zdrowa Woda, Proletaryat, Partyzant,
      Golden Life....
      Ech, piękne czasy były.
      Szkoda, że teraz nie ma komu zrobić koncertu finałowego, i jakiegoś happeningu
      na rynku... Nawet bysmy chętnie zagrali...
      Ale cóż, tak to już u nas jest ;-)
      • ellenai Re: Ankiety jeszcze są !!!!! 11.12.03, 21:21
        basman "w czym" ty grasz???/no szkoda ,ze to tak nie da rady juz teraz
        zorganizowac, ja dzikus jestem i nie bralam udzialu w zadnych takich
        imprezach:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka