ellenai 04.01.04, 22:15 pora wiec na mnie, akwarium zasyfione bo glonojad zdechl.Musze jego robote odwalac, ciezkie zycie hehhee:)ktos pomoze? wynagrodze sobie trud tiramisu:) mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 05.01.04, 01:07 nikt nie pomogl wiec sama jem to tiramisu bo gotowe i sama sie bede gapic w rybki w czystym akwarium:) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 05.01.04, 01:27 elle nie rób smaka co? Ja cierpię na brak słodkości buu... a tu środek nocy chyba cię to ten teges tak wirtualnie.......... nie bądź taka i rzuć mi kawałeczek choć malutki Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 05.01.04, 01:31 jesoos pewno giks, jak cie cisnie to sluze pomoca heheh:) mam cala blache tego tiramisu, zrob sobie tez tylko macarpone ser musisz znalesc albo inny subsytut na cream cheese:) cmok ,rzucam kawalkiem, nadstawiaj talerz! Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 07.01.04, 02:41 ellenai czysci akwarium to dlatego te rybki plywaja sniete Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 07.01.04, 02:45 to nie to puchaty,nic nie kumasz:)posadzasz mnie o rybkobojstwo ,a czy to karalne jest? Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 07.01.04, 05:10 rybkobojstwo moze byc zbrodnia przeciw ludzkosci i co wtedy zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 07.01.04, 05:12 eeeeeeee przesadzasz zolty ,ja na dodatek na rybke palca nie podnioslam heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 07.01.04, 05:20 nie przesadzam jestem realista Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ide- czyscic akwarium i robic tiramisu 07.01.04, 05:38 a ja realistka:))))))ehheheh Odpowiedz Link Zgłoś