Dodaj do ulubionych

zajazd gościnny

06.11.08, 23:36
co sądzicie na temat zajazdu gościnnego przy al. Kraśnickiej jak się jedzie w
stronę Konopnicy? może ktoś tam był na weselu? czy jedzenie jest smaczne i
wyszukane oraz czy obsługa sprawna? wyrżjcie swoje opinie co się podobało co nie
Obserwuj wątek
    • monique.m Re: zajazd gościnny 04.02.09, 15:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45592&w=89752386&a=90545386 sprawdz
      tutaj juz ten watek istnieje
    • grafiklublin Re: zajazd gościnny 05.01.10, 14:47
      Powiem tak, Sylwester w Zajeździe Gościnnym to raczej klapa jak na tego typu
      lokal. Jedzenie i obsługa po prostu klapa, za tę kasę to nie tego typu usługi...
      Imprezę ratuje jedynie ogólny obraz lokalu no i zespół który jakoś tam dawał
      radę w tej tragicznej organizacji. W sumie ludzie bawili się - pewnie o to
      chodzi - ale za taką kasę to chciałbym coś odpowiedniego zjeść kiedy sobie siądę
      i zostać przy tym miło obsłużony. Wiem jedno 2011 na pewno tam nie przywitam...
      • wideofilm Re: zajazd gościnny 05.01.10, 14:58
        No nie wiem, co o tym sądzić co napisałeś, bo jednak wesela są tam
        udane. Właściciel lokalu to nie jakiś nowicjusz, bo jednak się
        rozwija/ buduje kompleks hotelowo-gastr/.I w tej sytuacji wątpię,że
        mógłby sobie pozwolić na taką klapę z balem sylwestrowym.Tą recenzję
        napisałeś bardzo ogólnikowo, co tam nie zagrało, co tam było nie tak?
        • salsaband Re: zajazd gościnny 05.01.10, 15:34
          Zajazd Gościnny to jeden jak nie najlepszy lokal w Lublinie, jedzenie jest
          wyśmienite , obsługa profesjonalna i bardzo miła. Jeśli chodzi o sylwestra to
          jest impreza podwyższonego ryzyka z całą masą przypadkowych ludzi i zawsze sie
          znajdzie jakaś osoba której nie pasuje. Ja jestem z zajeździe Gościnnym stałym
          bywalcem , byłem tam z żoną i ze znajomymi może z 50 razy i zawsze jest wszystko
          ok. Polecam ten lokal i wiem co mówie bo mam porównanie z innymi lokalami w
          całym kraju, gram z zespołem więc mam porównanie. Polecam zajazd Gościnny.
      • gulson-gulson Re: zajazd gościnny 07.01.10, 20:51
        w maju mamy tam wesele, dlatego wybraliśmy się z narzeczonym na sylwestra na zwiady. Powiem tak bawiliśmy się świetnie, jedzenie było wyśmienite, a nawet za dużo, wiemy co możemy zamówić na swoim weselu. Jeśli chodzi o obsługę nie mam zarzutów, pełny profesjonalizm. Albo byliśmy na dwóch różnych balach, albo pomyliłeś Zajazd Gościnny z innym lokalem.
    • par-amour Re: zajazd gościnny 07.01.10, 10:29
      Szczerze polecam ten lokal. Obsługa na najwyższym poziomie, posiłki również
      wyśmienite. Właścicielka lokalu bardzo miła, doskonały kontakt. Pełen
      profesjonalizm...
    • bianeczkaa Re: zajazd gościnny 07.01.10, 12:40
      Powiem ta:
      Jako gość może być.
      Jako osoba która była zainteresowana organizacją:
      -przy oględzinach natknęłam się na zdechłe myszy, co od razu przekresliło ten lokal
      -podobno właściciele lubią sobie bezwiednie zmieniać menu w zależności co ich
      wyniesie tanie i podobnie jest to nagminne
      Ogólnie nie polecam, bo jest dość drogo. Są lepsze lokale
      • wideofilm Re: zajazd gościnny 07.01.10, 13:23
        bianeczkaa: NO TERAZ TO CHYBA TROCHĘ PRZEGINASZ. Jakie myszy? jakie
        zmiany menu? Zastanów się co piszesz. Widać,że jesteś z konkurencji,