dommel2 14.08.09, 17:56 Witam, czy w Lublinie jest kwiaciarnia godna polecenia, w której można bez obaw zamówić bukiet do ślubu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenstwo9991 Re: Kwiaciarnia 16.08.09, 16:51 ja zamawiam bukiety w jednej z lubelskich firm dekoratorskich. Maja swoja florystke, która wydaje mi sie naprawde fachową osobą, widzialam jej prace, sa naprawde świetne. Bukiety robią tylko na zamowienie, bo nie nie sprzedaja kwiatow, jak w kwiaciarni, tylko trzeba pojechac do nich do biura, obejrzec albumy i zmowic na dany termin. Raczej balabym sie zamowic bukiet w kwiaciarni, gdzie kwiaty leza czasem i 2 tygodnie. Moja znajoma kiedys zamowila bukiet w jednej z kwiaciarni i naprawde podziekuje..kwiaty widac ze byly nieswieze i wogole ulozone jakos nieestetycznie Odpowiedz Link
bianeczkaa Re: Kwiaciarnia 23.08.09, 13:05 polecam panią Dorotkę, jest świetna, robi kompleksowo i to ty decydujesz ile chcesz wydać :) Potrafi świetnie doradzić. Osobiście zamawiałam u niej kilka bukietów, na różne okazje, raz do wręczenia młodej parze i bukiet był bajeczny, 100 razy ładniejszy od panny młodej, co usłyszałam od kilku osób podziwiających bukiet już później w wazonie :) 604922015 Pani Dorota Odpowiedz Link
mertylinka Re: Kwiaciarnia 25.09.09, 21:34 Jeżeli chcesz zamówić dobry bukiet i nie płacić za niego po 200zł to polecam Kwiaciarnie Rabatka. Świetnie i profesjonalne doradztwo. Pani dobierze bukiet do twojego gustu i wystroju sali. Bukiet jest na zamówienie oczywiście nie będzie od razu. Przystępna cena i swierze kawiaty. Bukiet zostanie zrobiony do ceny ktora sie poda i nawet ze zniżka mała :). Polecam tel. moge podac 518 26 44 40/p. Magda. Odpowiedz Link
jestem.wredna Re: Kwiaciarnia 04.01.10, 17:04 Polecam kwiaciarnię "Floristic" - sama miałam stamtąd bukiety, butonierki dla pana młodego i świadka oraz dekorację na samochód. Prowadzące ją panie mają niesamowity zmysł artystyczny no i niskie ceny. Odpowiedz Link