Dodaj do ulubionych

Akcja Ekoszkoła

09.10.10, 21:28
Firma Knauf Insulation zorganizowała akcję Ekoszkoła, której celem jest remont Szkoły Podstawowej w Chechle.

Wraz z akcją Ekoszkoła zorganizowany został KONKURS, w którym wygrać można następujące nagrody:
Główna nagroda to wycieczka dla dwóch osób do Finlandii.
Nagrody II rzędu to lot szybowcem, parasailing dla dwóch osób, nurkowanie dla dwóch osób.
Nagrody III rzędu to 100x kubki termiczne i 5x termofory

Warunkiem przeprowadzenia remontu Szkoły Podstawowej w Chechle jest udział 20 000 osób w konkursie, nie traćmy więc czasu i rejestrujmy się!

Osoby chcące brać aktywny udział w konkursie mogą uzyskać punkty za:
- rozwiązywanie quizów
- zbieranie punktów ze swojej osi punktów
- dołączenie do profilu akcji Ekoszkoła na Facebooku
- promowanie swojego profilu konkursowego na Facebooku
- oddanie głosu na ich profil konkursowy

www.akcjaekoszkola.pl/
Obserwuj wątek
    • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 19.10.10, 10:42
      podpisuję się pod tym, bo sama biorę udział w tej akcji :)
      nic nas to nie kosztuje, a zyskać mozemy sporo, nie tylko dla siebie, wiec dołączajcie :)

akcjaekoszkola.pl/#/profil/yaska
      • totar Re: Akcja Ekoszkoła 27.10.10, 18:13
        Akcja jest naprawdę szczytna i warto ją wesprzeć. Poza tym nie zapominajmy, że wraz z konkursem przygotowano nagrody, które zdobyć może każdy aktywnie wspierający akcję. A najwięcej punktów czeka właśnie na te osoby, które będą przy pomocy swojego profilu wysyłać zaproszenia do swoich znajomych. Za samo wysłanie zaproszenia można zyskać 15 punktów. Zaproszeń natomiast każdego dnia można wysłać 5. Wychodzi nam więc codziennie 75 punktów za samo wklepanie imienia i adresu e-mail naszych pięciu znajomych:)
        • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 30.10.10, 18:23
          myślę, że w taki sposób bardzo łatwo dojść do pierwszej setki, która dostaje kubki termiczne :) 75 punktów dziennie do końca konkursu da ponad 2000, w tej chwili, żeby dostać nagrodę wystarczy nieco ponad 40 punktów :)
          • totar Re: Akcja Ekoszkoła 08.11.10, 15:09
            Mam świetną informację dla wszystkich biorących i chcących wziąć udział w konkursie! Na stronie zniesiono limity wysyłania zaproszeń! Można siedzieć i wysyłać zaproszenia do wszystkich znajomych bez ograniczeń!!!
            • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 09.11.10, 13:26
              nie do końca zniesiono, ale 100 zaproszeń to rzeczywiście tak jakby tego limitu nie było :)
              • totar Re: Akcja Ekoszkoła 14.11.10, 23:08
                Ho! Ho! No to ładnie! 100 zaproszeń na raz? Gratuluje wytrwałości w wklepywaniu adresów i klikaniu wyślij:)

Czytałaś, że jeśli obecna akcja się uda i dojdzie do remontu szkoły w Chechle, to w następnych latach również będą organizowane kolejne edycje akcji Ekoszkoła?
                • dorota.k2 Re: Akcja Ekoszkoła 15.11.10, 20:30
                  niestety nie mam chyba tylu znajomych, żeby wysłać tyle maili, ale czytałam na pewnym konkursowym forum, ze 100 da się spokojnie wysłać :)

a o szkołach czytałam na facebooku na profilu ekoszkoły, fajnie, mam nadzieję, ze się uda i następna będzie szkoła z mojej okolicy :)
                  • totar Re: Akcja Ekoszkoła 20.12.10, 23:27
                    Akcja ciągle trwa! Do końca stycznia można mobilizować siebie i znajomych! Nie przegapmy szansy remontu szkoły! Dodatkowo rejestrując się, zwiększacie szanse na remont szkoły w swojej okolicy w trakcie kolejnej edycji akcji!
                    • doroti1983 Re: Akcja Ekoszkoła 31.12.10, 18:31

Podbijam wątek! Akcja trwa do końca stycznia i potrzeba jeszcze niecałych 9 tyś uczestników! Zatem klik, klik, klik!

Gdyby każdy z nas zaprosił do akcji po 1 znajomym, od razu bylibyśmy bliżej celu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka