mexico86 04.02.08, 18:50 Twoi ukochani kochajacy inaczej minus jeden dziennik.pl/swiat/article117152/Zatlukl_pedofila_w_obronie_synka.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul spoko gość 04.02.08, 19:29 Żeby tak jeszcze spotkał Ciebie i Lechowskiego na klatce... Byście sobie pogadali o geopolityce i stosunkach polsko-rosyjskich. To Ty czytujesz "Fakt"? Kurde - nie myślałem, że schodzisz do parteru. Obstawiałem raczej "Gazetę Polską". Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: spoko gość 04.02.08, 19:47 Oczywiscie że czytuje Gazetę Polska....chyba nie masz watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a wiesz, że kiedyś czytywałem "Nasz Dziennik"? 04.02.08, 19:51 Kiedy polskie siły okupacyjne wylądowały w Iraku. Taką manifestację robiłem - tylko ta gazeta miała wtedy odwagę nazywać rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikdeszczowy Re: spoko gość 06.02.08, 18:05 mexico86 napisał: > Oczywiscie że czytuje Gazetę Polska....chyba nie masz watpliwości. -------------------------------- Gość spoko , tylko komleks meskości . Nawet nick nijaki . Samo imię męskie . Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul w Petersburgu zawsze byli dziwni studenci... 04.02.08, 19:42 Jak nie dziecko, to kobietę w ciąży puknął taki jeden z drugim Raskolnikow. Chyba dlatego tam nie wysyłają na różne Erasmusy. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy MekSiku, pytanie za 100 punktów: 04.02.08, 19:54 mexico86 napisał: > Twoi ukochani kochajacy inaczej minus jeden > <a href="dziennik.pl/swiat/article117152/Zatlukl_pedofila_w_obronie_synka.html" target="_blank">dziennik.pl/swiat/article117152/Zatlukl_pedofila_w_obronie_synka.html</a> Jaka jest różnica pomiędzy pedofilem a "pedałem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ball7 Re: MekSiku, pytanie za 100 punktów: 04.02.08, 19:56 prosze o nsatepny zestaw pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: MekSiku, pytanie za 100 punktów: 04.02.08, 19:58 Odpowiedz jest prosta kazdy kocha inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 20:01 Chochoncy pytał o RÓŻNICE, a Ty wywaliłeś z toruńskiego konspektu cechy wspólne. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 20:07 Może Wujek Dobra Rada lechowski przyjdzie z pomocą? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 20:15 ja w odroznieniu od ciebie zbytniej roznicy pomiedzy zboczeniami nie dostrzegam.....i prosze cie nie wyjezdzaj z homoseksualnymi zachowaniami zwierzat to dobre dla biedronia Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a tego to nie rozumiem... 04.02.08, 20:27 Nie wyjechałem z homoseksualnymi zachowaniami zwierząt. Ale skoro tak piszesz... Na Twój widok niechybnie zamknę psa w domu. Po co ma Stworzenie Boże ryzykować syfilisy. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: a tego to nie rozumiem... 04.02.08, 20:32 Bredzisz ....jaki pies by z toba wytrzymał? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul skażem tak... 04.02.08, 20:35 Moj sobaka dopaw suku Marka. A szto z toho bude - do Wurli ne wjedesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: skażem tak... 04.02.08, 20:38 hmmm dziwne ja myslalem ze u was w uorli tylko piesek -piesek suczka suczka. Podobno to w przyrodzie normalne. Hans gotow za to zginąc. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul przyjedź do OIrli i zobacz, co normalne 04.02.08, 20:42 Hans nie jest z Orli. Rozważamy jedynie przyznanie mu honorowego obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: przyjedź do OIrli i zobacz, co normalne 04.02.08, 20:45 Oj Pawlo juz o tej waszej Orlanskiej normalnosci pare rozpraw bylo od szarlatanki zaczynajac na Armi Czerwonej konczac. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul zapomniałeś o gospodzie 04.02.08, 20:48 Gdzie światu życzliwi ludzie postanowili z Latynosa zrobić człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: zapomniałeś o gospodzie 04.02.08, 20:53 jak sie wyedukuje to wpadne; narazie ...tylko po polsku, ale sasiad czesto zonce daje bobu...wiec lapie troche waszego narzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul zapomniałeś, jak Ci Andruszczyn puścił w pięty? 04.02.08, 21:17 Niedawno idąc ulicą Lubartowską w pewnym polskim mieście ujrzałem wychodzącą z bramy nieco... "zmęczoną życiem" kobietę. No cóż...nie pierwszy i nie ostatni raz. Ale nagle z okna kamienicy wychylił się nie mniej "zmęczony życiem" mężczyzna i w kierunku tejże kobiety gromkim głosem krzyknął: "Ty ku*wo! Znowu grochowa?". Mimo tego, że tymczasowo mam takich sąsiadów, nie stawiam sobie na codzień za wzór polskich nawyków językowych cytowanego pana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44324&w=72593230&a=72601213 Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 21:18 mexico86 napisał: > ja w odroznieniu od ciebie zbytniej roznicy pomiedzy zboczeniami nie > dostrzegam.....i prosze cie nie wyjezdzaj z homoseksualnymi > zachowaniami zwierzat to dobre dla biedronia A księdza-pedofila też nazwiesz zboczeńcem? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 21:21 A jak mam nazwac ???? jak nie zboczencem??? Chochacym??? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 21:24 mexico86 napisał: > A jak mam nazwac ???? jak nie zboczencem??? Chochacym?? Co sie wkurzasz, "bolesne" wspomnienia z dzieciństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 21:35 ja sie wkurzam???? wyglada mi ze tobie jakis ksiezulo szlifowal to i siamto ...tak zawsze ich namietnie wspomniasz Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Mesiu, kochanie - wkopałeś się po same uszy 04.02.08, 21:52 zonk Odpowiedz Link Zgłoś
kumbuks Opera o Kuzniecowie,pieśń mechiko 05.02.08, 06:56 W Kaczohrodie ja radiłsia W Kaczohrodie moja mat" W Kaczohrodie nauczyłsia Pedofilom ja dawat" Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Porownanie godne porownujacego 04.02.08, 21:20 Nie bede odpowiadal na Twoje wpisy. Masz wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul był taki dowcip za komuny... 04.02.08, 21:23 Kto pierwszy podał informację o śmierci Gromyki? Zadne tam Wolne Europy czy Głosy Ameryki, tylko Program Pierwszy Polskiego Radia w porannej prognozie pogody: "w Moskwie minus jeden". Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: był taki dowcip za komuny... 04.02.08, 21:36 Nie znalem. Dobre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dagopiastun trzeba ich tłuc w zarodku 04.02.08, 23:17 niestety,,, chociaz człowiek jak i reszta, ale takiego zwyrodnialstwa nie przepuściłbym i ja. A WY , reszta oponentów mexico, tak tylko dla zasady (ogolnie rzecz biorąc) bronicie tego zwyrodnialca. No bo jak to nazwać, stajecie przeciw mexico, więc za pedofilem. Ot takie proste rozumowanie, polskie. Bo przeciez tylko może być proste, a nie wysublimowane i górnolotne. Bo ja prosty polak z sąsiedztwa jestem - psia mać. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: trzeba ich tłuc w zarodku 05.02.08, 11:45 ...nie wszyscy pawlosławni rozumieja proste myslenie Polakow z sasiedztwa Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: trzeba ich tłuc w zarodku 05.02.08, 12:18 lechowski51 napisał: > ...nie wszyscy pawlosławni rozumieja proste myslenie Polakow z sasiedztwa powinno być:...nie wszyscy pawloslawni rozumieją proste myślenie lewosławnych z sąsiedztwa Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: trzeba ich tłuc w zarodku 05.02.08, 12:34 Wiem Marko ze pawlosławny wzywal szpile do cenzurowania a tu Ty sie zabawiles w cenzora ..no i niestety malpujesz Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: trzeba ich tłuc w zarodku 05.02.08, 12:45 Jam samozwańczy Wielki Forumowy Cenzor co ma ciężki jęzor może lepiej "jenzor".Pozdrawiam lewoslawnego Lechockiego mego sąsiada.Pawlosławny Marko. Ps.Pawlo podoba mi sie to określenie:Pawlosławny Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul w Bielsku jacyś normalni sąsiedzi 05.02.08, 13:34 Bo Ciebie doprawdy nie rozumiem. Taki propaństwowiec jak Ty pochwala samosądy? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: w Bielsku jacyś normalni sąsiedzi 05.02.08, 13:58 Nie popieram pawlosławny samosadow,natomiast rozumiem ojca, ktory staje w obronie dziecka przeciwko zboczencowi.Z kolei nie rozumiem Twojego zatroskania nad zboczencami. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: w Bielsku jacyś normalni sąsiedzi 05.02.08, 14:26 A ja myślałem że to domnie.Pawlo kniżka Grossa i 501 ruk czy jakos tam-prupominaju Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: w Bielsku jacyś normalni sąsiedzi 05.02.08, 17:22 Nie boj sie Marko!Pawlosławny jest "tolerancyjny inaczej"........atakuje tylko lechosławnych Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: trzeba ich tłuc w zarodku 05.02.08, 17:56 lechowski51 napisał: > ...nie wszyscy pawlosławni rozumieja proste myslenie Polakow z sasiedztwa Jeśli ktoś nie rozróżnia pederasty od pedofila, to pediatrom też sie może oberwać. Proste myślenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: trzeba ich tłuc w zarodku 05.02.08, 22:06 Ja tam prosty czlowiek jestem ,szkul jak i jesienny nie konczylem zboczenie to zboczenie.....ale elokwetny chochacy chce mi pewnie wyjasnic kim jest pederasta a kim pedofil. Ps. a kim jest pediatra?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul jak sama nazwa wskazuje... 05.02.08, 22:10 mexico86 napisał: > Ps. a kim jest pediatra?????????? Pediatra to pełnomocnik procesowy pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul w odróżnieniu od Ciebie nie jest bisexem... 05.02.08, 22:17 ... stąd Twoje problemy Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: w odróżnieniu od Ciebie nie jest bisexem... 05.02.08, 22:22 Ty to jestes szerlok Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: w odróżnieniu od Ciebie nie jest bisexem... 06.02.08, 07:14 Mehik, tak się produkujesz w wątkach o różnorakich zboczeńcach, żem gotów pomyleć, iż w Twej Rodzinie jakiś ciężki przypadek był i Ci na psychę siadło.. Jak to z tym jest, mój forumowy Przyjacielu? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: w odróżnieniu od Ciebie nie jest bisexem... 06.02.08, 20:06 O ile nie jestes moim kuzynem, to takowych przypadkow nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: w odróżnieniu od Ciebie nie jest bisexem... 06.02.08, 22:33 Ja Twoim kuzynem?? No gdzież chłop - rusek Twoim kuzynem?? Hańba dla herbu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bionda83 Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 00:43 nie podoba mi sie porównywanie homoseksualisty do pedofila a reszta tak samo, nie ma krzywdy jaką by wyrządził ktoś mojemu dziecku, bez zemsty i nieważne co potem... Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 22:40 problem polega na tym, że niektórzy celowo utożsamiają to Nie wiem co jest dla Ciebie mexico ważne, ale jeżeli np. nauka Kościoła (w dziedzinie "moralności"), tudzież prawo karne to poleciłbym większe studia, jeżeli chcesz się na ten wypowiadać. Bo treści przez Ciebie propagowane nijak się do powyższego nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 23:06 Czysto hipotetycznie: Twój dajmy na to Syn okazuje się czynnym pedofilem (czego oczywiście Tobie nie życzę, ani w ogóle nikomu). Co wtedy? Dalej jesteś za linczami? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 23:15 Zdecydowanie nie masz dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 23:28 pojmować to inaczej rozumieć czyli m.in. "przypisywać czemuś określone znaczenie" Jeżeli czegoś nie wiesz, to jak możesz się na ten temat wypowiadać? Dam Ci taki przykład, oczywiście nie analogiczny, ale obrazujący coś: - kradzież jest grzechem - zabójstwo jest grzechem - kłamstwo jest grzechem (załóżmy, że czyny zostały popełnione świadomie, bez przymusu...) tak? nie widzisz różnicy? w czambuł potępiasz? kara np. śmierci za każdy? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 23:36 Ty Co Ty chcesz powiedziec????? Ze wykolejeniec gwalcacy kilkuletnie dziecko sie zagubił????? To moze go poglaszcz powiedz nie rob tego wiecej i że kazdy zasluguje na szanse......Kur..... wam od tego lewactwa juz do konca odpie.....o Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 23:56 Chcę przez to powiedzieć, że jest ogromna różnica pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Ty to utożsamiasz. I to jest kardynalny błąd. Ty to zrównałeś - i napisałeś do Hansna. Hans o ile dobrze się orientuję, jest zwolennikiem równego traktowania związków homo i heteroseksualnych. Ale nigdy nie uwierzę, że toleruje pedofilię. Każdy normalny człowiek wie, że czynna pedofilia jest czymś niewyobrażalnie złym. Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Hansie- 0-1 07.02.08, 00:08 Nie zrownuje ...po prostu jedno i drugie uwazam za wykolejenia. Homosie niech sobie zyja w spokoju nie mam nic przeciwko puki nie wywlekaja tego co dzieje sie w alkierzach. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Hansie- 0-1 07.02.08, 00:28 To dlaczego napisałeś do Hansa "Twoi ukochani kochajacy inaczej minus jeden"? ale zostawmy sprawę... w jakiś tam sposób wyjaśniłeś swoje stanowisko. (tylko proszę Cię zastanów się następnym razem, jeśli chcesz komuś przypisać łatkę np. obrońcy pedofilii). Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hansie- 0-1 07.02.08, 01:25 Oczywiscie Bielszczanin ma racje. To utozsamienie, porownanie i postawienie w jednym szeregu to skandal. Dlatego nie odpowiadam na zadne posty mexica. Odpowiedz Link Zgłoś
dagopiastun Re: Hansie- 0-1 06.02.08, 23:40 bielszczanin napisał: > pojmować to inaczej rozumieć czyli m.in. > "przypisywać czemuś określone znaczenie" > > Jeżeli czegoś nie wiesz, to jak możesz się na ten temat wypowiadać? > Dam Ci taki przykład, oczywiście nie analogiczny, ale obrazujący coś: > - kradzież jest grzechem > - zabójstwo jest grzechem > - kłamstwo jest grzechem > (załóżmy, że czyny zostały popełnione świadomie, bez przymusu...) > tak? > nie widzisz różnicy? w czambuł potępiasz? kara np. śmierci za każdy? > Moi drodzy nawet w więzieniach pedofile sa napietnowani do bólu d... i o czym tu deliberować, na pohybel...! Odpowiedz Link Zgłoś