hiryu 06.08.07, 00:53 Szukam kogoś kto "zbuduje" drewniany stelaż do huśtawki. Znacie kogoś w okolicy, kto byłby w stanie zbudować coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 Re: Huśtawka... 06.08.07, 15:38 rozumiem, że to na hustawkę taką dużą, z baldachimem? Sąsiad u mnei na ulicy sobie sam takie zawieszenie z drewna zrobił, więc jak go dorwę to moge zapytac, ale nie gwarantuję, że to zrobi i wykona, bo nie jest fachowcem. Ew. adres jego moge podac Tobie na majla Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Huśtawka... 08.08.07, 10:24 no niestety - pochwaliłam się Sąsiadem za szybko. Co prawda zrobił sobie huśtawkę sam, drewniana, ale nie podejmie się zbudowania obcym. Stwierdził ,ze to wcale nei trudne zrobić samemu - wystarczy 5 bali sosnowych nieimpregnowanych (tzw. "prosto z lasu"), mocne, długie i grube śruby, 2 haki i poskładać to w całość. Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Huśtawka... 09.08.07, 12:39 Tak to proste... pod warunkiem, że jest sie w domu a nie na notorycznej delegacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabel-a1111 Re: Huśtawka... 31.07.14, 16:10 Jeny, ale jak zbuduje? Do gotowego siedziska? A nie lepiej kupić cały zestaw? Są teraz najróżniejsze 0 do wyboru, do koloru. Ja mam taką: www.castorama.pl/katalog-produktow/zabawki-ogrodowe-i-meble-dla-dzieci/hustawki/hustawka-sobex-mini.html tylko jeszcze ze zjeżdżalnią z boku. Też mąż ciągle w pracy i nie bardzo miał czasu na własnoręczne wymyślanie, zresztą... ja bym się trochę bała o bezpieczeństwo, jak to składa amator Odpowiedz Link Zgłoś