magda34wwa 12.01.10, 10:02 Czy ktoś zna i może polecić jakieś miejsce gdzie warto posłać dziecko na korepetycje? (w szczególności chodzi mi o przedmioty z liceum)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jklk Re: Korepetycje dla dziecka 12.01.10, 10:26 A w jakim mieście? Oczywiście wiadomo, w jakim mieście. Masz rację, wszyscy jesteśmy spod Warszawy, ja na przykład z takiej wioski Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
majerasek Re: Korepetycje dla dziecka 12.01.10, 13:18 Musisz szukać chyba bardziej lokalnie Odpowiedz Link Zgłoś
malicki8 Re: Korepetycje dla dziecka 19.01.10, 14:34 Mój syn ostatnio z kolegami chodzi do platu.pl Za 1 godzine lekcji płacimy 14 zl. polecam,jest tanio i naprawde fachowo i rzetelnie przekanywana wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
klara005 Re: Korepetycje dla dziecka 21.03.10, 11:36 no wlasnie slyszalam o tym platu wiele osob jest zadowolonyc, jak moje dziecko postanowi sie doksztalcic to napewno skorzystam z ich oferty Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Nie do PLATU 21.03.10, 12:52 Litości, czy już na wszystkich forach musisz sopamować? Nigdy nie widzialam tak zniechecającej pseudoreklamy - jedno ujest pewne - uczesnicy fiorów na pewno wybiora wszystko inne, tylko nie tak nachalnie reklamowane przez idiotę kursy. Odpowiedz Link Zgłoś