Gość: buba IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 15:13 Nie mam kontaktu z innymi mamami. Napiszcie co potrfiło wasze dziecko w tym wieku. Moje chodzi za rękę, sisia do nocnika, chyba rozumie wiele rzeczy, ale nic nie mówi poza -tata- i -nie-. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borys Re: co potrafi roczne dziecko IP: *.halo.provector.pl 14.08.01, 10:43 Czyli w porządku. Moje starsze, córa, już wspinało się na biurko (po krześle), w nocy pracował pampers, a w dzień nocnik, sporo mówiło. Młodsze (chłopiec) ani nie chodziło, ani nie nocnikowało, a mówiło bardzo słabo. Teraz mówi najlepiej spośród rówieśników. Porównywanie w miarę normalnie rozwijającego się dziecka z innymi to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: co potrafi roczne dziecko IP: 10.40.42.* 15.08.01, 16:20 pływa w basenie 5x10 m i gł. 1m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: co potrafi roczne dziecko IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 00:15 Moje napierdala mnie z bani ( glowa ) , masturbuje juz sie jebany bachor , zaczyna palic , wypil juz pierwszego winiacza... Nie bede opowiadala co jeszcze , ale bardzo duzo tego... Pozdrawiam Zośka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba do Zofii IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 08:45 Panie Zofio - jaki ojciec taki syn. Odpowiedz Link Zgłoś