mama303 17.12.10, 06:46 Rzućcie jakieś fajne pomysły na prezent dla 9,5 letniego chłopca na gwiazdkę. Cena ok.100 zł. Z Lego wyrósł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasia_23 Re: prezent dla 9,5 latka 17.12.10, 09:34 Kulodromy np firmy HUBA, może mu sie spodoba możliwość budowania własnych torów. Na 10 urodziny synka znajomych kupowałam grę lego, ale rozumiem że lego odpada. Inny pomysł to samochód zdalnie sterowany do jeżdzienia po torach i do wyścigów. W W-wie w BLUE CITY jest taki tor i zawsze stoi tam grupa chłopców starszych i młodszych. Ale nie wiem ile one kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
millaisa Re: prezent dla 9,5 latka 17.12.10, 09:56 A może coś sportowego? Np. kask na rower? Ja w zeszłym roku kupiłam chrześniakowi kask Gianta i mógł lansować się wśród kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: prezent dla 9,5 latka 17.12.10, 10:19 Ja zawsze jestem zwolennikiem kupowania prezentów, ktore rozwijają intelektualnie, zmuszają do myślenia. allegro.pl/gra-scrabble-oryginal-scrable-skrable-krakow-i1354419245.html allegro.pl/hasbro-gra-monopoly-revolution-muzyka-nowosc-17146-i1371525810.html mój syn ma obie i nawet 6 latek zaczyna z nami grać, radzi sobie nawet dobrze. Jak nie gra planszowa to zawsze jakaś książka. chyba,ze chłopiec uprawia jakieś sporty, to możesz mu kupić nową rakietę do tenisa, piłkę Jabulani- to teraz hit wśród małych piłkarzy, czy strój dla piłkarza, to zawsze sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: prezent dla 9,5 latka 19.12.10, 10:55 > Ja zawsze jestem zwolennikiem kupowania prezentów, ktore rozwijają intelektualn > ie, zmuszają do myślenia ja zkolei zawsze jestem zwolenniczką kupowania bądź robieniaprezentów, które sprawiają przyjemność,przyczyniają się do uśmiechu obdarowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: prezent dla 9,5 latka 17.12.10, 17:10 Dzięki i prosze o jeszcze. Chłopak raczej anty sportsmen. Jakies jeszcze fajne gry, książki..... Odpowiedz Link Zgłoś
hermetyczka Re: prezent dla 9,5 latka 18.12.10, 09:43 ksiazka- np najnoszy koszmarny karolek, czyy np jaski, jak nie jest bardzo doswiadczonym czytelnikiem a w ogole to z lego chlopcy nigdy nie wyrastaja a może takie zestawy naukowe, np hodowla kryształów, czy tez takie zestawy do eksperymentów, np powietrze, elektrycznośc etc- u nas bardzo duzy przebój, ew. np takie zestawy z których trzeba sobie np z bloku gipsu wydobyc kości dinozaura i złożyc go, podobne są z ludzmi pierwotnymi, np w smyku Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: prezent dla 9,5 latka 18.12.10, 09:12 A tak wogóle to nie można go trochę podpytać? Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: prezent dla 9,5 latka 18.12.10, 19:43 jakw napisała: > A tak wogóle to nie można go trochę podpytać? próbowałam, nic nie chce dlatego właśnie mam problem Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: prezent dla 9,5 latka 19.12.10, 11:00 prezenty,które cieszą mojego syna w zbliżonym wieku: -walizeczka z żetonami,kartami i innymi akcesoriami do gry w pokera, -gry na PC, PS i PSP -nowy telefon komórkowy -ekstra piłka nożna z logo jego ulubionego klubu -ciekawy kubeczek do herbaty -poduszka i pościel z logo ulubionego klubu -ksiązka o Strasznym Karolku (teraz właśnie czyta tę najnowszą, świąteczną) -ring i figurki z WWE -film na DVD z najnowszą częścią Karate Kid -miś przytulanka to są wmiarę najświeższe prezenty, część dostał niedawno, część lada moment dostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
strefa2a Re: prezent dla 9,5 latka 19.12.10, 18:29 Kubek termiczny, który można łożyć do plecaka i nic się nie rozleje bo jest szczelny)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: prezent dla 9,5 latka 19.12.10, 13:29 Zakupiłam Monopoly. Okazało sie że nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś