mal-sia 07.08.11, 12:58 poradźcie,polećcie jakieś fajne stronki z grami dla 8 latków.Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosijaa Re: stronki z grami 08.04.12, 15:32 grydladzieci.edu.pl to jest stosunkowo nowa, ale dobrze zapowiadajaca sie strona z grami edukacyjnymi i nie tylko, dla dzieci. Strona jest ladna, kolorowa, ale przede wszystkim bezpieczna, nie zawiera niestosownych tresci i mnostwa reklam, a do tego kontroluja czas grania dziecka, moja corka jest zachwycona, takze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yula Re: stronki z grami 10.04.12, 10:47 moje grają na gry.pl i na giercowni.pl i pewnie na kilku innych które pokazałam czy sami znaleźli. Ja tylko kontroluje w co grają i tyle. OSTATNIO PRZEBOJEM dla moich 6 i 9 latków jest www.clubpenguin.com/ , tylko męczą o wykup abonamentu i tłumaczenie niektórych tekstów Grać można za darmo, po wykupieniu abonamentu ma sie więcej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: stronki z grami 10.04.12, 12:19 wyspagier.pl czy jakoś w ten deseń. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: stronki z grami 10.04.12, 12:52 gry-dladzieci.pl/ Milion pińcet kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś