aloiw1985 11.12.11, 18:13 czym się bawią chłopcy w tym wieku, podratujcie bo nie mam pojęcia, dodam ze książki nie wchodzą w sferę zainteresowań tego chłopaka niestety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damakama Re: 8 latki 11.12.11, 18:20 Poza książkami, które mój 8 latek "połyka" - hitem są: Lego Star Wars oraz Ninja Go, gry Lego i na PC i a'la planszowe, gry Smart Games, zestawy doświadczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: 8 latki 11.12.11, 19:11 sport... piłka nożna np. wszelkie gadżety, koszulki, karty piłkarzy, piłki itd. Przed Euro jest tego mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: 8 latki 11.12.11, 20:42 lego. w każdej ilości, mój, co prawda 7 latek na gwiazdkę zazyczył sobie air hogs od cobi. jeden to auto na laser które jeździ po suficie drugie to spodek latający. do tego dostanie grę z serii smart games,logiczną, i coś o dinozaurach, bo uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: 8 latki 11.12.11, 21:14 robotami roznej masci moj Mlody. od takiego do samodzielnej konstrukcji - kupujesz zestaw elektroniki i puszke po lemoniadzie, do zaawansowanym robosapiensow firmy wowee. jest b. drogi zestaw lego. baby dinozuar Pleo jest najwiekszym marzeniem, pewnie sobie kupi za pierwsza pensje jak dorosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: 8 latki 11.12.11, 21:57 teraz jest na topie to Lego Ninjago czy jakos tak pierwszo i drugoklasisci to lubia Albo gra Lego jak juz nie klocki. Odpowiedz Link Zgłoś
tititu Re: 8 latki 11.12.11, 22:18 Lego (zestawy i gry), gry na psp, play station itd, wszystko, co zwiazane ze sportem - ulubionym - daje nieograniczone mozliwosci utopienia kasy w sprzet do nurkowania, ciuchy na judo, tenis, piłke nozna czy co tam uprawia... Talon na balon czyli np. bilet do kina do zrealizowania w dogodnym czasie... Moze ma jakies swoje zainteresowania jak wyzej wspomniene roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: 8 latki 12.12.11, 15:55 fitbay.pl/1622-pilka-gimnastyczna-sr-65-cm-81008.html Piłka do ćwiczeń. Coś takiego jak to powyżej. Młody (8 l.) kupił 2 miesiące temu w Lidlu. Ćwiczeń nie potrzebuje, nadwagi nie ma - a na tej piłce skacze łobuz od rana do wieczora. Potrafi 2 godzinny film przeskakać. Bajer. Odpowiedz Link Zgłoś
pangarrrr Re: 8 latki 15.12.11, 17:55 tor do samochodzików ho wheels albo lego bionicle albo helikopter zdalnie sterowany Odpowiedz Link Zgłoś