Dodaj do ulubionych

strój dla 7-latka

10.05.12, 20:21
Proszę o pomoc. Wybieramy się na ślub siostry męża razem z synkami, jeden 7 lat, drugi 3 latka. Nie mam pojęcia, jak ubrać chłopaków. To będzie lipiec. Nie chcę zakładać im garniturów, bo po pierwsze wydaje mi się, że to zbędny wydatek na raz, po wtóre uważam, że takie garnitury są takie sztampowe. Widziałabym ich ubranych elegancko ale na luzie. Tyle, że koncepcji mi brak. Może podpowiecie mi coś, może jakiś link do fajnej strony z ubrankami itp. Będę wdzięczna za sugestie.
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: strój dla 7-latka 10.05.12, 20:34
      jeansy i koszula wystarczą śpiewająco
      • fogito Re: strój dla 7-latka 10.05.12, 21:14
        Może jakieś lniane spodnie do kolan + lniana biała koszula z krótkim rękawem i kamizelka ewentualnie. Widziałam sporo takich w Zarze.
    • tititu Re: strój dla 7-latka 12.05.12, 11:55
      Jasne spodnie lniane lub dżins, w zależności od pogody długie lub krótkie. Białe koszulki polo jeśli nie lubią eleganckich "jak tato".
      Jak by było zimno możesz dorzucić jakieś jednolote sweterki rozpinane.
      • tititu Re: strój dla 7-latka 12.05.12, 12:00
        w reserved są koszulki białę ale sportowe, do tego jasne/białe szorty do kolan. Albo granatowe. W zarze były polo, nie wiem czy teraz są. Pewnie c&a też znajdziesz, trzeba ruszyć w sklepy i znaleźć jakieś zestawienie, które wykorzystasz sobie w lecie i na inne okazje.
        • kasialip5 Re: strój dla 7-latka 12.05.12, 14:11
          Moi chłopcy na wesele mojego brata mieli spodnie materiałowe w kratkę (kupione w H&m), do tego koszule (z Zary) i kamizelki lub sweterki w serek (h&m, zara).
          • kaja-a Re: strój dla 7-latka 17.05.12, 18:29
            2 tygodnie temu byłam na weselu u przyjaciółki i dzieci były poubierane raczej na luźno niż "pod krawat" wink Przeważały połączenia typu dżinsy + koszula i kamizelka lub sweterek ale widziałam też dwójkę rodzeństwa (chłopca i dziewczynkę) ok 8 lat w jasnych ogrodniczkach, polóweczkach i na to sweterki rozpinane także wszystko wolno
            • lilu024 Re: strój dla 7-latka 22.05.12, 11:09
              Też bym ubrała chłopaków w koszule i spodenki. Na koszule marynarki albo sweterki. Zawsze pod koszulę można założyć bluzeczkę na ramiączkach a później ją zdjąć.
              Proponuje elegancką koszulę (ale nie aż za) np.:endo.pl/produkty/kategoria/3-dla-chlopca/grupa/11-koszule/9328-koszula-dla-chlopca.html?v=83248 i proste ciemne jeansy, mogą być do kolan. To zawsze dobrze wygląda.
              • mamaivcia Re: strój dla 7-latka 25.05.12, 12:05
                o mój syn ma taką koszulę i oblatuje w niej wszelkie przedszkolne imprezy big_grin
                w endo mieli też nową kolekcję koszul i bardzo ładne jasne marynarki z cienkiego, przewiewnego materiału
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka