stypkaa 08.05.13, 10:20 Czy ktoś z Was wie kiedy wyniki obu tych konkursów? Syn brał udział i jesteśmy ciekawi efektów Wiem, mogę zapytac w szkole, ale zebranie dopiero pod koniec maja, a poza zebraniami nie widuję się z Panią, bo nie ma jak. A ciekawość mnie zżera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarkotowa1 Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 08.05.13, 12:25 Wyniki świetlika będą pod koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 08.05.13, 12:35 Wyniki kangura zdaje się w połowie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 08.05.13, 18:24 Kangur zasadniczo już jest, poszukaj sobie na stronie regionalnego organizatora Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 09.05.13, 09:48 No tak, faktycznie, coś znalazłam. Tyle, że wyniki są kodowane - kodem szkoły, więc i tak mi to nic nie daje No nic, poczekamy na to co powie Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 09.05.13, 11:25 stypkaa napisała: > No tak, faktycznie, coś znalazłam. Tyle, że wyniki są kodowane - kodem szkoły, > więc i tak mi to nic nie daje > No nic, poczekamy na to co powie Pani. mi podali kod szkoły w szkole .dzieci zapisywały go na narcie odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 08.05.13, 21:56 Jeśli chodzi o Kangura, to Warszawa, Kraków i Katowice już wrzuciły wyniki na swoje strony. Jacy organizatorzy ponadto-nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
blankaz amoreska 09.05.13, 09:34 A gdzie Kraków wrzucił wyniki tegoroczne? Na stronie ich nie ma - tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Przepraszam za wprowadzenie w błąd 09.05.13, 15:51 Faktycznie to wyniki z 2012. Przyznaję się do błędu. Mam nadzieję, że wasze wyniki TEGOROCZNE ogłoszą już niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
blankaz Re: Przepraszam za wprowadzenie w błąd 09.05.13, 16:22 A już myślałam, że może ja taka sierota, że znaleźć nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: Przepraszam za wprowadzenie w błąd 09.05.13, 17:07 amoreska napisała: > Faktycznie to wyniki z 2012. Przyznaję się do błędu. > > Mam nadzieję, że wasze wyniki TEGOROCZNE ogłoszą już niebawem. w adresie strony zastępujesz 2012 rokiem 2013 i może sie uda , u nas tak było . Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Przepraszam za wprowadzenie w błąd 09.05.13, 17:11 Nasze wyniki już są, krakowianie jak widać muszą jeszcze poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pasjanna Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 08.05.13, 22:56 My też jeszcze nie znamy jeszcze oficjalnych wyników, ale odpowiedzi Kangura możesz sprawdzić tu www.kangur-mat.pl/dokumenty/odpowiedzi.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Kiedy wyniki Kangura i Świetlika? 09.05.13, 16:23 amoreska dzięki śląsk faktycznie ma na stronie już podane. I są normalnie nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś