mal-sia 10.05.13, 10:32 czy jakoś tak....maja taka deska Wasze dzieciaczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: waveboard? 10.05.13, 10:50 Moj akurat nie, bo nawet z rowerem sobie nie potrafi poradzic, ale wsrod starszych dziciakow, tak gdzies od 10 lat w gore to u nas szal. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: waveboard? 10.05.13, 11:21 Mój syn jeździ na takiej już od 2 lat więc od 7 roku życia, ale on jest wyjątkowo dobrze skoordynowany i jest w stanie na wszystkim pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: waveboard? 11.05.13, 01:57 fogito napisała: > Mój syn jeździ na takiej już od 2 lat więc od 7 roku życia, ale on jest wyjątko > wo dobrze skoordynowany i jest w stanie na wszystkim pojechać No to dobrze by bylo gdyby mu jeszcze troche w glowe poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: waveboard? 12.05.13, 11:21 maksimum napisał: > No to dobrze by bylo gdyby mu jeszcze troche w glowe poszlo. Nie martw się idzie. Ma dopiero 9 lat a już jest doskonale dwujęzyczny, mówi, czyta i pisze po polsku i angielsku. Miesiąc temu dostał nagrodę dyrektora za osiągnięcia w języku polskim. Wcześniej zdał egzamin angielskiego z wyróżnieniem przed komisją z Londynu. Jest jednym z najlepszych uczniów w swojej klasie. Poza tym gra na pianinie, pięknie rysuje i trenuje piłkę na Legii od dwóch lat. I wszystko to robi, dlatego że sam chce i jest szalenie ambitny i pracowity. Do niczego go nie muszę popychać jak ty twojego prawie dorosłego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwujama Re: waveboard? 10.05.13, 15:00 Moja corka dostala w wieku 8 lat na komunie sw, wczesniej miala jej kolezanka i corce bardzo sie podobalo takie jezdzenie, teraz ma 10 lat i nadal jezdzi. Fajne, poreczne, jak deskorolka. Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: waveboard? 11.05.13, 22:07 kupilam (pod pretekstem ze dla dziecka) to cus, bo bardzo mi sie podoba i zamierzam sie nauczyc sama a pozniej corke, jesli przejawi checi Na you tube sa filmiki instruktazowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
kachho Re: waveboard? 12.05.13, 10:52 Mamy i syn chętnie na tym jeździ , dostał na 11 urodziny . dodam że na rolkach, łyżwach. nartach sobie nie radzi, ale wszelkie deski mu podchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: waveboard? 12.05.13, 14:58 Takiej akuratnie nie . Mamy taką sklep.smjsport.pl/katalog/mb01.jpg , młody dostał na komunię w tym roku. Świetna sprawa bo u nas górek i wertepów w bród, a i w parku da się jeździć. I ja chcę sobie coś takiego sprezentować na dzień matki. W grupie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś