14.03.14, 22:54
Poszukuje sprawdzonych kolonii dla 7-latka w pierwszej połowie sierpnia. Niestety Chris nie wchodzi w grę ze względu na terminy. Znalazłam Poszukiwacze Przygód i Kogis. Czy ktoś może ewentualnie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • clio_yaga Re: Kolonie 15.03.14, 12:59
      Polecam Jaworzynę Tour, mój syn jedzie chyba 8 czy 9 raz, córka była 2 razy.
      Zawsze byliśmy zadowoleni, dzieci przede wszystkim też. Dla młodszych dzieci są tematyczne akademie szkrabusia.
      Moje dzieci były też a Almaturu, Czerwińskiego. Te dwa też ogólnie ok, ale z drobnymi zastrzeżeniami.
      A tak w ogole przejdź się na forum podróże z dzieckiem i tam jest dużo różnych opinii.

• waikiki2011 Re: Kolonie 15.03.14, 13:52
        Widzę, że Jaworzyna zaczyna działać na forach. Trochę to widać Panie i Panowie spamerzy.
        • anyaa Re: Kolonie 15.03.14, 17:02
          Moja córka była w zeszłym roku na koloniach z firmą sun sport w Giewartowie. Bardzo jej się podobało, w tym roku jedzie ponownie.
          www.sun-sport.pl/lato-2014/oferta-lato-2014-obozy-m%C5%82odzie%C5%BCowe,-kolonie-dzieci%C4%99ce.html
          Ośrodek jest przeznaczony specjalnie dla dzieci w wieku 7-11 lat, więc idealny na pierwszy samodzielny wyjazd.
          • annn004 Re: Kolonie 28.05.14, 12:46
            A może chcielibyście, aby wasze dzieci przy okazji wakacyjnego wyjazdu poprawiły swoją kondycje fizyczną i pozbyły się nadwagi ?
            Polecam bardzo ciekawą oferte na www.odchudzaniedzieci.pl/obozy-odchudzajaco-kondycyjne-lato-2014,0,132.html
            Obozy odchudzające dla dzieci organizowane są nad morzem, w górach i nad jeziorami.
            Ciekawe zajęcia ruchowe (aquaaerobik, zajęcia fitness i taneczne) oraz dietetyczne menu pomogą w zrzuceniu zbędnych kilogramów oraz poprawią kondycje.
        • ewa_mama_jasia Re: Kolonie 15.06.15, 08:33
          Czy ja wiem, czy spamerzy? Ja też napisałabym o Jaworzynie, choć syn był tylko raz i to kilka lat temu, ale było fajnie. Ja też nie miałam zastrzeżeń. A był to pierwszy raz, pojechał jako najmłodszy, z obcą firmą, obcymi dziecmi. Więc byłam wyczulona. Pojechałby z Jaworzyną również drugi raz, gdyby na zimowisko narciarskie brali 6 latki. A brali od 7miu. Wtedy pojechał z Dziecięcą Akademią Przygody i tej firmie jesteśmy wierni już od kilku lat i chyba 7 czy 8 wyjazdów. Więc też mnie można uznać za spamera, a pisze tylko o własnych (i syna) udanych doświadczeniach.
    • mama-ola Re: Kolonie 15.03.14, 18:11
      Przy tak małym dziecku polecam rozejrzeć się za tym, co oferuje szkoła, do której chodził. Pojedzie z kolegą z klasy - będzie się czuł pewniej. A jeśli jeszcze nie chodził do szkoły, tylko do przedszkola - to nie posyłać.
      • joanka72 Re: Kolonie 15.03.14, 19:12
        Mój syn był jako sześciolatek, sam bez żadnych znajomych, na zimowisku w Radowie Małym ze szczecińskim Travel-Shop. Nie chciał wysiąść z autokaru, tak mu się podobało. Teraz wybiera temat na letnie kolonie i ma pretensje, że nie może jechać na całe lato
      • valtho Re: Kolonie 15.03.14, 21:35
        Dziecko jest już zahartowane wyjazdowo. Do szkoły poszedł w wieku lat 6, wcześniej od 2 roku życia chodził do przedszkola. W zeszłym roku był na obozie szkolnym, a w tym roku niestety ze względu na terminy nie jest to mozliwe. Pojedzie z kolegą. Nie martwię się, że będzie tęsknił, ale szukam sprawdzonego organizatora.
        • joanka72 Re: Kolonie 16.03.14, 12:12
          Nie wiem, skąd jesteś ale naprawdę polecam Travel Shop ze Szczecina. Małego latem znów z nimi wyślemy, właśnie do Radowa. Wiem, że na zimowym turnusie niektóre dzieci były po raz n-ty.
    • dorota.kulmaczewska [...] 17.03.14, 13:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dorota.kulmaczewska Re: Kolonie 17.03.14, 14:52
        taką wiadomosc dostalam od tego centrum
        czy ktokolwiek z nimi jezdzil?? bo nie jestem przekonana
        widze te kolonie bajkowe dla malych dzieci, ale co z moim starszym dzieckiem?? nie chce wysylac dzieci w dwa rozne miejsca
        jakies inne propozycje? tylko z wyjazdem z bialegostoku albo chociaz z pod bialegosatoku?
        dziekuje z gorysmile
        • marcin.slawski Re: Kolonie 17.03.14, 14:57
          Pomyliły się Pani nicki i z nick'a rodzica napisała to co miała napisać z nicka " jezykiemdziecka"...
          Ręce opadają sad
    • oriana330 Re: Kolonie 15.06.15, 07:55
      Na pierwsze kolonie poleca Moja Pierwsza Kolonia CW ODYS w Tresnej bardzo fajny obóz, doświadczona kadra, ciekawy program, ze Śląska tylko 40 minut jazdy samochodem. www.hotelodys.pl/obozy
      • marta_nowak4 Re: Kolonie 22.06.15, 12:59
        Moja córka jeździe w tym roku na kolonie z Let's go, w tamtym roku też była i bardzo jej się podobały.
      • marcin.slawski Re: Kolonie 22.06.15, 23:56
        Owszem. Przejrzyj oferty kolonii dla najmłodszych dzieci:
        akademia-przygody.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=389&Itemid=118

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka