annaciep
20.08.14, 21:23
Witam
od dawna juz zamartwia mnie zachowanie mojego dziecko ,
Synek ma 6 lat , problem powstal pare lat temu ale do tej pory ludzilam sie ze mu przejdzie, Synek jest swym zachowaniem zawstydzony i stara sie chowac wsrod innych
Synek bawiac sie zabawka <ludzikiem > lapie go za reke w dwa palce i trzepie nim enericznymi ruchami w gore i w dol , napinajac przy tym wszystkie miesnie i staje na palnach , potrafi sie schowac lub isc do pustego pokoju i bawic sie w ten sposob przez dluzszy czas , czesto jesli nie przerwe tej zabawy synek jest caly spocony z wysilku jaki musi wlozyc w napinanie miesni i trzesienie tej zabawki ,
poczatkowo odebralam mu te zabawke <ludzika> majac nadzieje ze mu przejdzie takie dziwne zachowanie , jednk synek szybko znalazl inny przedmiot ktory zastepuje mieijsce tego ludzika , moze to byc wszytko zaczynajac od widelca czy lyzki przy obiedzie konczac na dlugopisie przy odrabianiu zadania domowego ,
syn ma juz 8 lat i takie zachowanie nie jest chyba normalne zawstydza go a mnie niepokoi ,
ktos z rodziny powiedzial ze to moze byc choroba sieroca , moze to byc nerwica , ale ja tak naprawde nie mam pojecia , prosze o pomoc