Dodaj do ulubionych

materac dla 9latki

08.09.14, 19:35
jaki polecacie materac dla dziewczynki 9 lat? córka jest drobna, miała materac sprężynowy ale po 3 latach zupełnie nie nadaje się już do spania, oferta jest ogromna, opinie różne, szukam czegoś dobrego ale też w miarę w sensownej cenie (w jednym ze sklepów pani poleciła super-hiper materac za.. 1200zł.... ). Chcę żeby jej posłużył kilka lat, bo potem i tak planujemy wymianę mebli
dziękuję za wszelkie sugestie i pomocsmile
Obserwuj wątek
    • ktototakijest Re: materac dla 9latki 09.09.14, 01:49
      Koniecznie kup córce specjalny materac dla drobnych 9-letnich dziewczynek. A w przyszłym roku zamień go na specjalny materac dla drobnych 10-letnich dziewczynek - jeśli nadal będzie drobna.
    • solaris31 Re: materac dla 9latki 09.09.14, 10:38
      kupiłam hevea junior, lateksowy. dzieci zadowolone, koszt przyzwoity.
    • budzik11 Re: materac dla 9latki 09.09.14, 14:24
      Córka (też lat 9) od 7 lat śpi na tapczanie z materacem (niewymiennym) sprężynowo-kokosowym.
      Nie wiem, o co ci chodzi z ceną tego supe-hiper materaca - za drogo, czy za tanio? IMO cena normalna jak za materac. Na pewno posłuży kilka lat, a nawet jak będziecie wymieniać meble, to przecież materac można przełożyć do nowego łózka.
      • gazetapl22 Re: materac dla 9latki 09.09.14, 22:03
        dla 9 latki to już raczej materac ze sporym zapasem wagi użytkownika, lateksowy moim zdaniem jak najbardziej, tez polecam Hevea, nie wiem po co 9 latkowi kokos na spręzynach, to musi być niewygodne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka