camel_3d 07.12.14, 23:53 jakies opinie? mlody si euparl na to...a dzis czytalem, ze do ukonczeni a gry trzeba zebrac 30 postaci..kazda kosztuje okolo 40 pln... i do tego dzieciaki wywalaja kupe kasy na to... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: skylanders gra...ma ktos? 08.12.14, 09:16 Nie trzeba, mozna Moj mlody lubi, ale szal byl krotko, mnie wkurza, bo halasliwe te potwory strasznie. Jakby sie maz nie upieral, dawno bym wszystkie tego typu gry z domu wywalila, z telewizorem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: skylanders gra...ma ktos? 08.12.14, 13:19 u nas max na ipadzie ..jezeli juz..konsoli jako takiej nie posiadamy..i nie bedziemy posiadac) Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko-wiedzaca Re: skylanders gra...ma ktos? 08.12.14, 13:27 a sa skylandersy na ipada?? chyba nie ma, z tego co wiem tylko na konsole lub Nintendo DS (lub cos innego tego typu). JA bardzo lubie ta gre, mam nawet swoje dwie ulubione figurki, ale moj syn woli Disney Infinity. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d jest na ipada 08.12.14, 18:08 od ipada 3 na air i mini tez. pod warunkiem, ze maja rettine. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: skylanders gra...ma ktos? 08.12.14, 13:45 Mozna na iPada? U nas portal jest podlaczony do Wii. Czyzby "problem" sam sie rozwiazal? Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: skylanders gra...ma ktos? 08.12.14, 13:46 Pogooglalam, faktycznie sa aplikacje na iPady, iPhony itp. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: skylanders gra...ma ktos? 08.12.14, 18:10 tak, ale tylko na wersje od 3. i na niektore kitkaty, androidy..ale tez nie kezde... Odpowiedz Link Zgłoś