Dodaj do ulubionych

Mam dylemat urodzinowy

26.04.15, 18:06
Moja córka została zaproszona na urodziny do koleżanki z klasy,dziewczynka dośc specyficzna ,uzywająca brzydkich słów,niegrzeczna potrafi uderzyć itp,ale potrafi się zachować wśród dorosłych ,lubi moją córkę a moja córka powiedzmy że ją toleruje ponieważ koleżanka nigdy nic złego jej nie zrobiła.........tak na zasadzie że pogadac można z nia....no i teraz ta koleżanka zaprosiła moją córkę na urodziny(5 klasa zaprosiła 1 raz),młoda chce iść ale bardziej ze względu na to gdzie odbywają się urodziny .....w dodatku moja córka ma urodziny zaraz po niej ,nie planowałysmy jej zapraszać ,bo i tak mamy już ok 15 dzieci do zaproszenia,no i nie wiem co robić?
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Mam dylemat urodzinowy 26.04.15, 18:13
      To, co chce córka.
    • mama-ola Re: Mam dylemat urodzinowy 26.04.15, 18:30
      Ja też nie planowałam zapraszać pewnego chłopca na urodziny, ale to się zmieniło, gdy on zaprosił mojego syna. Bo tak to już jest - jak on zaprosił, to my jego też. Przy czym u nas była trochę inna sytuacja, bo wspomniany chłopiec jest wręcz przesympatyczny.
      Dołóż jeszcze jedno zaproszenie, tak bym radziła smile
    • mama2na6 Re: Mam dylemat urodzinowy 26.04.15, 19:34
      Jeżeli córka pójdzie na urodziny koleżanki to wiadomo że i ja wypada zaprosić ...jedna osoba raczej nie zrobi Wam różnicy ...tak myślę mm
      • szpulakasia Re: Mam dylemat urodzinowy 26.04.15, 22:19
        najważniejsze nie jest to że trzeba byłoby zaprosić koeżankę,moja córka za nią nie przepada,bo dziewczynka przeklina bije się ,mówi rózne rzeczy o chłopakach itp...w sumie to sama się waha czy pójść,chciałaby tylko ze względu na to ze idą do laser house gdzie dzieciakom się podoba.....zresztą córka dziś powiedziała ze chyba jednak nie pójdzie,,,ale do urodzin jeszcze trochę czasu i nie wiem czy nie zmieni zdania...
        • mama2na6 Re: Mam dylemat urodzinowy 26.04.15, 22:27
          Jeżeli córka za nią nie przepada to niech nie idzie wytłumacz jej ze nie liczy się miejsce tylko to czy chcę spędzić ten czas z koleżanką ...
    • ola33333 Re: Mam dylemat urodzinowy 02.05.15, 06:26
      moja corka chodzi na wszystkie urodziny, na ktore zostala zaproszona.
      Natomiast zaprasza tylko te dzieci, ktore chce. W zeszlym roku bylo to 5 dzieci u ktorych byla, a ktorych nie zaprosila. Zdarzylo sie tez raz, ze zaproszona dziewczynka do nas nie zaprosila mojej corki do siebie i jej urodziny byly krotko po corki. Corce bylo przykro, ale glownie z powodu, ze tamta uwazala za jedna z blizszych kolezanek, mimo ze wcale az tak czesto sie z nia nie bawi ostatnio. Takie jest zycie. W sumie moja corka jest bardzo towarzyska wiec szybko jej smutek przeszedl.
      Tak to jest z urodzinami, ze nie da sie zawsze wszystkiego tak dopasowac, zeby wszyscy byli zadowoleni. Corka raz zrobila liste swoich przyjaciolek: bylo tam 38 dziewczynek i 3 chlopcow.... No nie da sie wszystkich uszczesliwic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka